Reklama

Reklama

Singl na vdávání

  • Jihoafrická republika Seriously Single
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší kámoška jí radí, aby si užívala, že je singl. Jenže vdavekchtivá expertka na sociální sítě nedokáže přestat sledovat svého ex. (Netflix)

Recenze (6)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Úprimne, ktorá z postáv vám išla najviac na nervy? Mne v podstate všetky, teda okrem Maxa - ten bol fakt sympaťák a mal správne názory a postoje. Najhlúpejšia postava však bola jednoznačne Noni, ktorá svojou "zásadovosťou" vyznievala ako totálna pozérka, ktorá má plnú hubu rečí, ale bez reálnych argumentov. Film ako taký bol ale napriek všetkému celkom pozerateľný a človek sa rozhodne nenudil, hoci niektoré veci išli fakt až do absurdna. Ale na viac ako 2* to zrejme nebude. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Spoilery představte si všechny možné klišé těchto filmů o tom, že někdo někoho opustí jen změňte hlavní herce/herečky na černé (žádný rasismus) a to je přesně tenhle film jediné co je originální je konec ačkoliv zde absolutně nepasuje . Tak, že zde máme ženskou , kterou na Valentýna opustil chlap jelikož měl jinou a neřekl jí to to tak ona je singl hledá si další chlapy najde pravého není to pravý má jinou tak ho zase opustí a podá si inzerát tam narazí na samé trotly a zjistí, že miluje toho druhého co ji opustil ten ji taky miluje a dokonce se kvůli ní rozvedl tak se vrátí k sobě ona zjistí, že ho zase nemiluje a máme tu konec. Do toho jí radí její tlustá hnusná kamarádka (to okopčily od Američanů z komedií) , která je věčně singl a souloží s chlapama na počkání s tím, že je pak kopne do prdele, ale světe div se jednou jí to nevyjde. Jediné co to zachraňuje je hlavní herečka na , kterou se dá aspoň dívat spoiler bohužel cca ve 30 minutě zjistíte, že nosí paruky a bez nich je pěkně hnusná taky tak, že pak už jsem ji vždy představil bez té paruky a už mě ten film tak nelákal. Ty 2 hvězdy jsou za zhruba 3 vtipy a scény co zde byly jedna byla jak ji opustily a dělaly si z ní srandu, že se zase stěhuje druhá byla s tím sado maso černochem a třetí jak trolila ta její kamarádka její matku. 40 procent nemyslím si, že si to zaslouží těch 33 procent co to má nyní rozhodně je to lepší než třeba Prcičky 5,6,7 a dalo by se pokračovat. ()

CaladanChmur 

všechny recenze uživatele

Klasika...najděte mi v tomhle něco co jste jinde neviděli nebo něco co se herecky dá hodnotit...já neobjevil nic...nuda...velká nuda ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Singl na vdávání, Seriously Single jsou podle Lwazi Mvusi dvě singl na vdávání. Každé dejte tolik variant, kolik se nabízí - ona ho chce, on ne, on ji chce, ona ne, atd. - a máte celý děj pohromadě. Takže tak, vztahy na jižní polokouli jako na severní, jen o půl roku posunuté, ani si nevšimnete. https://www.macguffin.cz/ ()

Reklama

Reklama