Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (5)

Israha odpad!

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, komu tohle mělo být určeno, jaká sorta diváků může podobný film docenit. Jasně, člověk se může nechat nachytat na lovecraftovské prvky z traileru či na žánrové zařazení filmu zde na čsfd, a pak zjistit, že čumí na psychologické drama s mírnými sci-fi a strašidelnými prvky, a uvědomit si, že vlastně kouká na něco, čeho není cílovka. Ale Intersect je i jako psychologické drama příšerný. Hnusně zašedlý, ucajdaný, mizerně zahraný a pod rouškou důležitanské nabubřelosti (ohó, pozor, nelineární vyprávění, tady asi půjde o vysoké umění....ehm) naprosto banální snímek, na který prostě nevěřícně civíte a netušíte, co na tom koho může zaujmout a co tím vším vlastně tvůrci sledovali. Aneb když máte ambice natočit inteligentní horror s přesahem, ale jste tak zahledění do sebe, až vám vyleze dvouhodinová upachtěná a pod nepochopitelně nelíbivým pozlátkem vlastně dosti hloupá nuda, která má ještě tu drzost se tvářit jako něco sofistikovaného. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak tady byly zajímavé dvě minuty v úvodu, tedy, ehm, v úvodu. Pak už jsem nestačil čumět, co, že je to zase za paskvil, schovaný za cestování v čase. Scénáristu zajímá kde co, mimo hlavní linie příběhu. Zato vzpomínek si tu divák užije. Jak se seznámili, jak jim zemřel kolega a tak dále. Takže děj stojí na místě jak vycpaný panák, přešlapuje a neví kudy kam. Návrat do dětství to dorazil. Ale musím uznat, že mladičká Caitlin byl neuvěřitelný kusanec. Ve snímku mi pak ještě chyběla hodinová pasáž po Ryanově porodu, a také dětství jeho babičky, jistě by to děj obohatilo. No, resumé je myslím více než jasné a nezbývá než se těšit na dvojku. ()

Aceboris 

všechny recenze uživatele

Vymyslieť a sfunkčniť tak stroj času to by bola paráda , o to sa pokúša partička troch mladíkov , ktorých kedysi viedol profesor Bill Marshall, ktorý počas výskumu zomrel na zlyhanie srdca. Samozrejme začiatky sú ťažké a nie vždy sa všetko podarí, na prvý pokus. Nadšenia striedajú zlyhania a frustrácia, ktorá vedie aj k zúfalým činom. Film sa prelieva cez rôzne časové línie ich života od základnej školy až po dospelosť cez rôzne vedľajšie príbehy. Od filmu som vôbec nič neočakával takže sklamanie nebolo žiadne. Potenciál extrémne veľký využitie, žiaľ žiadne s hororom to nemá absolútne nič spoločné, skôr je to psychologická dráma . Stopáž filmu absolútne zbytočne natiahnutá 2 hodiny , pol hodinová vsuvka z detstva detto aj keď záver konečne dával zmysel. Neskutočná nuda. Za mňa 2/10 ()

Mickel.Stekr 

všechny recenze uživatele

Horší, příběh je takový nedůležitý ale cestování v čase je zde hezký vysvětleno. Film dost často nejde předpovídat ale není zase tak špatný, když k tomu přidáte realističnost. Ve filmu se zkaka z časových linii jak v továrně na čokoládu. ()

Reklama

Reklama