Reklama

Reklama

Grónsko s Nikolajem Coster-Waldauem

(seriál)
  • Dánsko Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (více)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Od arktických pustin na severu, po zalesněné kopce na jihu. Od překrásných a okouzlujících zátok plných velryb a ledovců na západě, přes nekonečnou ledovou pokrývku, až po odlehlé vesnice daleko na drsném východě. Poznejte Grónsko s Nikolajem Coster-Waldauem. Herecká hvězda, která se proslavila rolí Jamieho Lannistera v seriálu Hra o trůny, se stane vaším průvodcem na cestě plné dechberoucích pohledů na přírodu a krajinu, ale i zajímavých osobních setkání. S kým? Třeba s americkými vojáky sloužícími na daleké letecké základně Thule, zapálenými vědci, kteří odhalují tajemství Arktidy, nebo přívětivými místními obyvateli, kteří nám otevřou dveře svých domovů i svá srdce. Nikolaj Coster-Waldau má ke Grónsku velice osobní vztah. Už když byl malý, jeho otec tady strávil několik let prací. Později se tady Nikolaj seznámil se svou budoucí manželkou. Teď už jsou spolu více než 20 let, a díky ní i její rozvětvené rodině se Nikolaj seznámil s Grónskem skutečně zblízka a vášnivě si tuto zemi zamiloval. Nahlédněte do Nikolajova rodinného života a zjistěte, proč je Grónsko zemí jeho srdce. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

nula87 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý a poučný dokument o jedné z nejodlehlejších oblastí obydleného světa. Nikolaj je příjemný průvodce, a tak se dá lehce odpustit i pár hluchých míst. 75% ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Solidní podívaná z hodně vzdálené a ne moc známé země. Je tu od všeho trochu. Příroda, ekonomika, rybolov.. I tak na víc jak 3z5 to není. ()

Reklama

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Místy trochu povrchní, místy naopak příjemně hluboký dokument o cestování napříč ledovou krajinou. Moc pěkné zaběry a velmi charismatický Nikolaj.. :) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Fajn relaxační dokument. Komorní cestování skládající se z nějakých těch zážitků, trošky místní kultury a především seznamování se s obyčejnými lidmi, z nichž většina zřejmě ani nemá páru, kdo že je to vlastně navštívil. Filmařsky to vyloženě neohromí, ale Grónsko je samo o sobě divoká a fotogenická země. Nikolaj je příjemný průvodce se smyslem pro humor a bylo pěkné ho poznat trošičku víc v prostředí, se kterým je tak úzce provázaný. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama