Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student medicíny na chicagské universitě Nelson Wright se podrobí odvážnému pokusu. Přivede se do stavu klinické smrti, aby zjistil, zda existuje něco jako posmrtný život. Na pokusu s ním spolupracují jeho přátelé, výzkumnice Rachel, student David, notorický sukničkář Joe a kronikář Randy. Nelsonovi se po úspěšném pokusu, který má za následek noční můry, zbystří smysly. Ostatní následují jeho příkladu. Klinická smrt v nich vyvolává dávné vzpomínky a viny a nutí je korigovat vlastní život i za cenu jeho ohrožení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (358)

Lima 

všechny recenze uživatele

Fušovat Pánu Bohu do řemesla se nemá, ale točit o tom filmy se může. A Joel Schumacher to umí náramně. I když přiznávám, scenář je trochu naivní. Ale nápaditá režie a solidní herecké výkony mnohé zachraňují. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Hezky mysteriózní thriller, místy skoro jako Šestý Smysl:) Tak zas trochu vážně - Joel Schumacher se čas od času ukáže jako hodně dobrý režisér, herecké výkony jsou ucházející a překvapivě se tu i na Willa Baldwina dá dívat:) Když si to spojíte se skvělou hudbou Jamese Newtona Howarda, dá se klidně uvažovat o osmdesátce. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Nebýt několika strašidelnějších scén a hereckého obsazení tvořeného budoucími hereckými hvězdami (z valné části), nestáli by Hráči za řeč. 65% Zajímavé komentáře: hirnlego, ScreamJay, Kaka ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Je až k neuvěření, jak nezajímavý film lze udělat z tak zajímavého tématu. Jistý potenciál zde lze pocítit po celou stopáž, ale něco ten film stále a vytrvale sráží do průměru. A nejsem si zcela jist, co to je. Možná fakt, že dialogy působí hrozně hloupě (jsou to takové ty klasické řečičky, které by vymyslel každý laik, kdyby měl za úkol napsat duchařský horor), anebo velmi nesympatické postavy. To jsem se taky podivil, jak je možné, že moji docela oblíbení herci (minimálně Kevin Bacon) tu působí tak strašně nesympaticky. No, prostě je to celé takové nemastné - neslané, ale nemůžu říct, že vyloženě špatné. 65% ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět o zahrávání si se smrtí, docela hvězdné herecké obsazení, ale jako u spousty Schumacherových filmů tomu něco chybí. Něco, co by ten film zařadilo ještě o třídu výse, protože potenciál na to rozhodně má. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já jsem z těch filmů Joela Schumachera takovej nejistej. Jednou je to naprosto luxusní film a podruhý je to naprosto šílená psychadelie. Tady jsem se dočkal tak dobrýho nápadu, že by mě nanapadlo, jak špatně to nakonec dopadne. Pojem šílenství tak má novou hranici a tím je film Hráči se smrtí. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Skvělý herci vedení někdy geniálním jindy tragickým režisérem. Skvělá atmosféra, scénář a slušná hudba. Celkově výborný napíňák. To lepší od Schumachera. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Příjemná lekačka Joela Schumachera.Sice to není Volný pád ale zase to není Batman a Robin.Je to něco mezi,jen je škoda že se nedostalo na noční můry Olivera Platta,což je docela škoda. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Studenti medicíny experimentují se smrtí a pak mají halužky. Poměrně zajímavé, ale chybí tomu pořádná pointa. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Tady jsem se kdysi zamilovala do Kevina Bacona. Tady jsem kdysi byla nasraná kvůli obsazení Julie Roberts. Tady jsem kdysi byla podělaná strachy z neznáma. Tady mi kdysi začal vrtat hlavou stav mysli po smrti. Tady byl kdysi...a stále je jeden ze zásadních filmů mého dospívání. Enjoy. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

RETRO ,,DNES JE DOBREJ DEN NA UMÍRÁNÍ…“ /// U příležitosti novejch Hráčů se smrtí jsem neodolal a šáhnul po osvědčený klasice. I tady totiž (parádní!) parta mediků hledá světlo na konci tunelu. Překvapilo mě, že i po letech má film parádní atmosféru, o kterou se staraj hříchy minulosti, volající po pomstě. Hraje se na sílu odpuštění a přísahám, že mě to baví. Teď jen bacha, aby se nesetmělo… PROČ JSI PŘIŠEL?... a kurva… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Joel Schumacher, Kiefer Sutherland, Julia Roberts, Kevin Bacon, William Baldwin, Oliver Platt. 2.) Věřím, že tam někde něco je! 3.) Thx za titule „ThooR13“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Vynikající thriller na který jsem v dětství koukal pořád dokola. PS.: Taky vám tak ten malý šmejd v kapuci naháněl hrůzu !? :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Hororové vysvetlenie klinickej smrti. Tento svojho času slávny a úspešný film - z produkcie Michaela Douglasa - síce má problémy so scenárom (Oliver Platt je tu len do počtu, William Baldwin sa neospravedlní, Kevin Bacon by sa evidentne nebol ospravedlnil, keby po ňom nešli "nočné mory"), ale výsledok stojí za to (prevažne snové sekvencie Kiefera Sutherlanda; v dobe premiéry vraj kvôli nim zopár divákov v kine dostalo porážku, fakt). Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/405/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No kdyz jsem to kdysi videl, tak sem se u toho celkem bal, ale kdyz jsem to ted videl znova, tak uz ne, ale atmosferu to melo slusnou. Pribeh mi prisel celkem originalni i slusne zpracovanej a sviznej, herecky vykony hodne dobry, videt nektere herce, jeste nez se stali hvezdami, je fajn, ale precejen tomu neco chybi. Trosku me nastvalo, ze se William Baldwin neomluvil jako ostatni, mohla bejt docela sranda, kdyby voblejzal vsechny jeho zensky. Posmrtny zivoty byli zpracovany celkem dobre, ale urcite to slo nejak lip a vic originalnejc. Hudba Jamese Newtona Howarda byla celkem solidni a dokazala vyvolat tu spravnou atmosferu. Celkove z tohohle tematu moh ale Schumacher vytezit vic, protoze ze zacatku kdy to je celkem solidne rozjety se pak stanou takovy ctyri samostatny pribehy, kdy se kazdej vyrovnava se svym hrichem, a taky to mohlo bejt lip zakonceny, nez tim, ze vsichni prezijou a vsichni si odpusti. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Náhodou celkem sranda...Svýho času jsem byl u toho strachy posranej.Schumacher prostě umí točit dorbý filmy (když se teda nejedná o sračkoidní komerci jako Batman)! ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Výborný thriller s výbornými herci, kteří ovšem v době vzniku filmu nebyli ještě žádné hvězdy. Především výkon Kevina Bacona a Olivera Platta se mi velmi líbili. Jinak příběh tohoto filmu je v celku originální a s výsledkem jsem spokojen. ()

Související novinky

Zemřel režisér Joel Schumacher

Zemřel režisér Joel Schumacher

23.06.2020

Ve věku 80 let zemřel slavný scenárista a režisér Joel Schumacher. Tvůrce poslední rok zápolil s rakovinou, nakonec však tento boj prohrál. Schumacher, jenž svoji homosexualitu od počátku kariéry… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Sutherland a noví Hráči se smrtí

Sutherland a noví Hráči se smrtí

09.07.2016

24ka se na podzim vrátí na obrazovky bez Jacka Bauera. Kiefer Sutherland seriál předal novému hrdinovi, který bude mít tvář Coreyho Hawkinse (Straight Outta Compton), a hodlá se věnovat filmové… (více)

Hráči se smrtí, kteří nenávidí ženy

Hráči se smrtí, kteří nenávidí ženy

01.03.2013

Dánský režisér Niels Arden Oplev má bohatou filmografii, ale u nás jej známe zejména díky původní verzi Mužů, kteří nenávidí ženy. A když natočíte film, který mnozí považují za lepší, než je… (více)

Reklama

Reklama