Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když ve svých 21 letech opouští Antonio (Mario Lopez) folsomskou věznici, kde si odseděl dvouletý trest, je z něj burzovní odborník. Když se shledává se svým starším bratrem Horatiem (Mark Espinoza), který má velké finanční problémy, nabídne mu svou pomoc. Minulost obou bratrů je spojena s prací pro kriminálního bosse Armando De La Rosa (Efrain Figueroa), pro kterého Horatio zajišťuje „poradenský servis“ a Antonio vybírá dlužné částky. V okamžiku, kdy začne De La Rosa spřádat plány k získání kasina, mladý muž začne přehodnocovat své priority díky přátelství s mladou vnučkou (Elizabeth Bogush) majitele pozemku (Richard Lynch), kde má kasino stát. Společnými silami začnou oba bratři usilovat o konec impéria De La Rosa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Povedený film (kombinace mafie s chtrým klukovským nadhledem na trochu odlišný způsob myšlení a vůbec života). Sympatické herecké obsazení (mladý Mario Lopéz nebo pěkňoučká Elizabeth Bogush). Nebejt trochu uspěchaného konce hodnotil bych možná ještě výš..Filmu však a co je hlavní, nechyběly všemožné zvraty, nečekaných a vyhrocených situacích nám snímek také pár nabídl a nechyběla ani špetka někdy potřebného humoru což zrovna u tohoto žánrů není až tak zvykem..Jinak ale dobré.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bylo to celé takové hloupoučké až naivní, že jsem se u toho nakonec i pobavil. Chlapci se sice snažili vypadat opravdu tvrdě, ale jediný kdo tady předvedl alespoň nějaký herecký výkon, byla Elizabeth Bogush. Ostatní to pobrali dost v duchu komedie, přestože v tom hrála důležitou úlohu sama mafie. Ty rádoby akční scény – no hrůza co si budeme povídat, alespoň že ten tanec na začátku stál za to. Ale jako pohodový sobotní relax po obědě se to dalo přežít, ale brát to vážně – To snad ne… ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Takovej klasickej slaďáckej filmeček (kterých je na trhu hafo), kde vše dopadne velmi dobře. Děj je průhledný už od začátku a když Lopézův bratr začné mávat kufrem prachů, musí to sepnout i méně inteligentnímu jedinci co bude následovat! 40% ()

zette 

všechny recenze uživatele

Hodne naivni a hloupy filmecek. Az k neuvereni, jak takovy hodny a chytry klucina mel problem s minulosti. Nekdy mi sel onou trapnosti az mraz po zadech ( flirtovani v zahradnictvi ). Na druhou stranu se ale ve filmu porad neco deje a pokud od tohoto filmu nic nebudete cekat a bez myslenek se vyvalite na gauc, mohlo by to stacit... ()

vaja 

všechny recenze uživatele

Pokrevní bratři na mě působí jako by se celý, zhruba 200 dílový příběh nějaké telenovely smrskl do 90 minut a vyzdvihly se tam ty největší klišé. Takhle si představuju céčkové filmy. Prostě, zpracování snímku je na úrovni začínajícího studenta filmové školy, herecké výkony jsou znepokojivé. O rvačkách a střílečkách snad nemá cenu se ani zmiňovat, protože když útočník šermuje rukama ve vzduchu a napadený má hodně pozdní reflexy, tím pádem mlácení ztratí svoje kouzlo, je to spíš k breku. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Film, jehož schéma už jsem viděl mnohokrát. Kluk přijde z basy (škoda jen, že nemluví o tom, jak by chtěl zůstat čistý), je spontánní, potkává se svým bratrem, právníkem, který pracuje pro místního mafiána. Ten chce už několik let získat lukrativní pozemky ve městě a tak neváhá mučit, vydírat a zabíjet majitele oněch nemovitostí. Kluk udělá dojem na šéfa mafiánů svou výmluvností a jednáním (asi se to naučil v base) a tak chodí spolu se rváči vybírat peníze nebo je nutí podepsat smlouvu o prodeji. Chová se tak přátelsky, že všechny dostává na svou stranu. Podaří se mu vybudovat si důvěru u šéfa dětského krizového centra a jeho dcery a tím se zapojuje do jeho ochrany a proti plánům mafie. Film je lehce předvídatelný. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Slušný béčkový film, kerý neurazí ani nenadchne.. Příběh má jistě hezkou myšlenku, ale jinak nedotáhnuté do konce ve všech směrech. Nic méně hodnotím 50% ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to i horší (už jen proto, že to vydala DVD Edice). I když to bylo průhledné až běda, koukat se na to dalo. Jen ten konec mně přišel dost nedotažený. ()

Reklama

Reklama