Reklama

Reklama

Obsahy(1)

40letá Giulia žije hektickým způsobem života ve stresujícím velkoměstě. Každý den se musí potýkat se svým novým nekompetentním šéfem, zkrachovalým sobeckým partnerem, jeho dospívajícím synem a nejlepší přítelkyní, která ji nikdy neposlouchá a neustále fantazíruje o nepředstavitelných milostných scénářích. Nemluvě o nesnesitelné váze, která vždy ukazuje stejnou hmotnost, přestože Giulia neustále drží dietu! Na pokraji nervového zhroucení se zoufalá žena rozhodne požádat o radu nekonvenčního životního kouče. Po vypití lektvaru, který jí předepíše, Giulia náhle nedokáže ovládat to, co říká. Všechno to ponížení a hněv, které v sobě drží už léta, jí náhle prýští z úst bez jakékoli kontroly, a s neuvěřitelně legračními následky. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Mám k hlavní postavě blízko věkově, takže některé její starosti úplně chápu (hlavně ty pracovní). Nechápala jsem ovšem, co ji přitahovalo nebo co viděla na tom přestárlém malíři (nesympatický, protivný... možná špetka charismatu.....ale ne, fakt nechápu). Já osobně bych do příběhu přidala více situací, kdy byla hlavní hrdinka pod vlivem toho elixíru a vyřizuje si účty se svými "nepřáteli". To byla nejvtipnější část filmu. Konec celkem očekávaný, ale přiznám se upřímně, obávala jsem se, že skončí s tím ušlápnutým týpkem s přezdívkou améba. ()

MIRECSK 

všechny recenze uživatele

Zoznamovanie s postavami a situáciou v akej sa hrdinka nachádza mi prišlo trochu zdĺhavé, ale od chvíle ako to rozbalila to bola parádna jazda. Koniec bol na môj vkus prirýchly, pokojne tam ešte mohla byť nejaká pol hodinka, v ktorej by sa viac rozvinula myšlienka o tom, ako dnes ľudia zo všetkého obviňujú svoje okolie a pritom nemajú takmer žiadnu sebareflexiu. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Milá a naštěstí italská komedie. Proč naštěstí? Protože hrdinčin italský temperament nemá nic společného s uječenou afektovaností mnohých protagonistek téhož žánru made in America. Giulia je uvěřitelná. Unavená věčnou touhou zavděčit se, snahou vyhovět všem, předvést oscarový výkon ve všech rolích, které v životě hraje, a udržovat loď na klidné vodě. Když se ovšem rozpozutá její osobí bouře, řádí jako tsunami a na nikom nezůstane nit suchá. A v závěru možná ani divákovo oko, tedy pokud i on má v sobě kapku silných jižanských emocí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dobrých komedií je letos málo (jakkoliv jsou potřeba víc než kdy jindy) a narazit v tom málu na něco povedeného je celkem kumšt.Cambio tutto naštěstí patří do té lepší části a i když nevyvolává permanentní salvy smíchu,velmi dobře funguje jako příjemná oddechovka,která navazuje na to lepší z klasické italské komedie.Velký podíl na to má Valentina Lodovini,která skvěle vystihla nejen uťápnutou "puťku",kterou její okolí úspěšně fakuje a ignoruje,ale i její nové já,které naopak dává svému okolí zasloužené co proto.Myslím,že spousta z nás to chápe a dostat se do podobné situace by muselo být očistné a uvolňující.V rámci žánru 70% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tuto komedii bych jako takovou hodnotil třemi kousky;přestože mě celkem slušně pobavila, nebyla to zase nějaká pecka, která by ve mně zanechala hluboký dojem, čtvrtou hvězdičku jsem ale přihodil za představitelku hlavní role, protože to Valentina Lodovini zahrála opravdu výborně, a tu frustraci jsem jí absolutně věřil. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama