Reklama

Reklama

Obsahy(1)

40letá Giulia žije hektickým způsobem života ve stresujícím velkoměstě. Každý den se musí potýkat se svým novým nekompetentním šéfem, zkrachovalým sobeckým partnerem, jeho dospívajícím synem a nejlepší přítelkyní, která ji nikdy neposlouchá a neustále fantazíruje o nepředstavitelných milostných scénářích. Nemluvě o nesnesitelné váze, která vždy ukazuje stejnou hmotnost, přestože Giulia neustále drží dietu! Na pokraji nervového zhroucení se zoufalá žena rozhodne požádat o radu nekonvenčního životního kouče. Po vypití lektvaru, který jí předepíše, Giulia náhle nedokáže ovládat to, co říká. Všechno to ponížení a hněv, které v sobě drží už léta, jí náhle prýští z úst bez jakékoli kontroly, a s neuvěřitelně legračními následky. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príjemná jednohubka, ktorá by mohla dopadnúť zle kvôli "uvrešťanosti" hlavnej hrdinky, lenže tá je trefná a inteligentne napísaná. Ostatné postavy sú čisté karikatúry, čo ale v tomto prípade nevadí, pretože ich úloha je práve karikovať nejakú súčasnú obsesiu, napríklad robenie selfie, influencerizmus a podobné zhovadilosti. Stále však ide o jednohubku, ku ktorej sa asi pravidelne vracať nebudete. Mimochodom tu cítiť potenciál na nejaký zaoceánsky remake, v takom prípade ale navrhujem využiť rovnakú ženskú predstaviteľku. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Mám k hlavní postavě blízko věkově, takže některé její starosti úplně chápu (hlavně ty pracovní). Nechápala jsem ovšem, co ji přitahovalo nebo co viděla na tom přestárlém malíři (nesympatický, protivný... možná špetka charismatu.....ale ne, fakt nechápu). Já osobně bych do příběhu přidala více situací, kdy byla hlavní hrdinka pod vlivem toho elixíru a vyřizuje si účty se svými "nepřáteli". To byla nejvtipnější část filmu. Konec celkem očekávaný, ale přiznám se upřímně, obávala jsem se, že skončí s tím ušlápnutým týpkem s přezdívkou améba. ()

Reklama

MIRECSK 

všechny recenze uživatele

Zoznamovanie s postavami a situáciou v akej sa hrdinka nachádza mi prišlo trochu zdĺhavé, ale od chvíle ako to rozbalila to bola parádna jazda. Koniec bol na môj vkus prirýchly, pokojne tam ešte mohla byť nejaká pol hodinka, v ktorej by sa viac rozvinula myšlienka o tom, ako dnes ľudia zo všetkého obviňujú svoje okolie a pritom nemajú takmer žiadnu sebareflexiu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zamrzli jsme v roce 2017?" Já jsem trošku zamrzl v minulým století, ale moje analogová duše si to celkem užila. Sice půlhodinovej stresovej rozjezd moc zábavy nepobral, ale upřímnej střed to docela rozjel a konec mě celkem příjemně překvapil. A celý mě to poučilo, takže už vím, že Ibiza je hlavní město Španělska, že fantastický kouření ke svatbě nevede a že zatím nebudu vyhledávat kastrující výtah. Oproti tomu rád bych se naučil poslat do prdele každýho, kterej si to zaslouží, avšak zatím mi to moc nejde. Ale já se snažím, Gringo. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* Ve svém žánru by se nemá za co stydět a určitě důstojně navazuje na italskou komediální tradici. I když si dokážu představit z tohoto tématu vytěžit mnohem víc, tak jsem se při ní dobře bavil. Je dobře zahraná a v příběhu je minimum trapností oproti běžně natáčenému standardu. Takže lepší průměr si zaslouží a pro chvíle oddechu je ta pravá, takže mírně nadhodnocuji, aby tady se svými momentálními 61% nezapadla mezi průměrným póvlem. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] - motto na závěr: někomu sebevědomí zbytečně bují a někdo k němu potřebuje dokopat. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama