Reklama

Reklama

Obsahy(1)

40letá Giulia žije hektickým způsobem života ve stresujícím velkoměstě. Každý den se musí potýkat se svým novým nekompetentním šéfem, zkrachovalým sobeckým partnerem, jeho dospívajícím synem a nejlepší přítelkyní, která ji nikdy neposlouchá a neustále fantazíruje o nepředstavitelných milostných scénářích. Nemluvě o nesnesitelné váze, která vždy ukazuje stejnou hmotnost, přestože Giulia neustále drží dietu! Na pokraji nervového zhroucení se zoufalá žena rozhodne požádat o radu nekonvenčního životního kouče. Po vypití lektvaru, který jí předepíše, Giulia náhle nedokáže ovládat to, co říká. Všechno to ponížení a hněv, které v sobě drží už léta, jí náhle prýští z úst bez jakékoli kontroly, a s neuvěřitelně legračními následky. (Cinemax)

(více)

Recenze (46)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Hodně milá a sympatická lady ve střední věku, která se rozhodne, že už nebude pro sebe a své okolí jen smeták. Fandil jsem jí, bavil mě. Příjemně strávený čas. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná odpočinková záležitost, u které si u mě čtvrtou hvězdu vydobila skvělá a sympatická Valentina Lodovini, kterou jsem dosud neznal, ale už teď vím, že na ní nikdy nezapomenu. A co, že je to remake :-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónov║ Bláznivá takmer uletená komédia, keď niekomu prasknú nervy, tak nastane slušné rošambo. Fajn pobavilo. /60%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zamrzli jsme v roce 2017?" Já jsem trošku zamrzl v minulým století, ale moje analogová duše si to celkem užila. Sice půlhodinovej stresovej rozjezd moc zábavy nepobral, ale upřímnej střed to docela rozjel a konec mě celkem příjemně překvapil. A celý mě to poučilo, takže už vím, že Ibiza je hlavní město Španělska, že fantastický kouření ke svatbě nevede a že zatím nebudu vyhledávat kastrující výtah. Oproti tomu rád bych se naučil poslat do prdele každýho, kterej si to zaslouží, avšak zatím mi to moc nejde. Ale já se snažím, Gringo. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Cožpak o to, na pěknou ženskou já se devadesát minut vydržím koukat vždycky. S tím až budu mít problém, zajedu si do Pelhřimova. Otázka ale zní, jestli by hodinu a půl dlouhej film nemohl nabídnout něco víc, než jednu praštěnou brunetu...? Co třeba ještě druhou? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príjemná jednohubka, ktorá by mohla dopadnúť zle kvôli "uvrešťanosti" hlavnej hrdinky, lenže tá je trefná a inteligentne napísaná. Ostatné postavy sú čisté karikatúry, čo ale v tomto prípade nevadí, pretože ich úloha je práve karikovať nejakú súčasnú obsesiu, napríklad robenie selfie, influencerizmus a podobné zhovadilosti. Stále však ide o jednohubku, ku ktorej sa asi pravidelne vracať nebudete. Mimochodom tu cítiť potenciál na nejaký zaoceánsky remake, v takom prípade ale navrhujem využiť rovnakú ženskú predstaviteľku. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když jsem ignoroval nadabovanou verzi a sehnal si v původním znění, docela milý film ze současné Itálie. Je to trochu ztřešené, ale ne moc, je to chvílemi vtipné, ale ne moc, a je to příjemná lekce italského jazyka pro začátečníky. Kretíno! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je zde dost vtipných hlášek jako "zamrzl jsi v roce 2017", "je influencerka, je jí 20 a spolu s ní nás na výletě bude sledovat milion jejich folowerů", "jedu do Neapole na sraz organizace na obranu práv koček. Mám kočku ze Sýrie", "dorazila sufražetka. Má víc neurolů, než folowerů", "Hlavní město Španělska? Ibiza?", "Holek tu je na diskotéce dost že? Jo, všechny jsem už obešel a žádná mě nechtěla". Film pro mě byl příjemný doplněk nedávného online Festivalu italských filmu z pražského kina Lucerna s velmi dobrými filmy (možná bude online i za rok při 56.vlně koronaviru Covid 19). V tomto filmu je ukazována ženská síla, Gulia ztracená ve svém životě se snaží osvobodit. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Madam „Puťka“ sa nám teda poriadne naštve a ten taliansky štýl tomu svedčí. Film je aj poučením, že úprimnosť oslobodzuje, ale veľa kamarátov vám neprinesie. Ale na druhej strane si môžete správne usporiadať život. Malá jednohubka, milá, nič svetoborné, ale celkom potešilo. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Sympatická komédia o žene, ktorej padá celé nebo na hlavu. Nie je spokojná so svojim životom, tak sa uchýli k zúfalému činu a vypije predpísaný lektvar. Odrazu začne rozprávať, čo si myslí... Jednoduchý príbeh, dobre odpozorovaný zo života dnešných ľudí, vyniká slušnou zápletkou a vtipnými okamihmi. Príjemná zábava. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tuto komedii bych jako takovou hodnotil třemi kousky;přestože mě celkem slušně pobavila, nebyla to zase nějaká pecka, která by ve mně zanechala hluboký dojem, čtvrtou hvězdičku jsem ale přihodil za představitelku hlavní role, protože to Valentina Lodovini zahrála opravdu výborně, a tu frustraci jsem jí absolutně věřil. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* Ve svém žánru by se nemá za co stydět a určitě důstojně navazuje na italskou komediální tradici. I když si dokážu představit z tohoto tématu vytěžit mnohem víc, tak jsem se při ní dobře bavil. Je dobře zahraná a v příběhu je minimum trapností oproti běžně natáčenému standardu. Takže lepší průměr si zaslouží a pro chvíle oddechu je ta pravá, takže mírně nadhodnocuji, aby tady se svými momentálními 61% nezapadla mezi průměrným póvlem. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] - motto na závěr: někomu sebevědomí zbytečně bují a někdo k němu potřebuje dokopat. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Bylo mi to doporučeno jako fáááákt dobrá komedie a že se budu smát. Tak to zas, přátelé, né. Hlavní hérečka byla sympatická, o tom žádná, ale scénář rozhodně žádný odvaz nebyl. Ale hlavně: nezasmála jsem se ani jednou a to se neodpouští. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Talianska kinematografia bola vzdy zamerikanizovana, hlavna vlna amerikanizacie nastala po Druhej Svetovej vojne, hlavne na tom sla dvojka BS/TH. Reziser Guido Chiesa je tu len za rutinera, celkovo len dalsia talianska nudna zivacka   : 50 % ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dobrých komedií je letos málo (jakkoliv jsou potřeba víc než kdy jindy) a narazit v tom málu na něco povedeného je celkem kumšt.Cambio tutto naštěstí patří do té lepší části a i když nevyvolává permanentní salvy smíchu,velmi dobře funguje jako příjemná oddechovka,která navazuje na to lepší z klasické italské komedie.Velký podíl na to má Valentina Lodovini,která skvěle vystihla nejen uťápnutou "puťku",kterou její okolí úspěšně fakuje a ignoruje,ale i její nové já,které naopak dává svému okolí zasloužené co proto.Myslím,že spousta z nás to chápe a dostat se do podobné situace by muselo být očistné a uvolňující.V rámci žánru 70% ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Milá a naštěstí italská komedie. Proč naštěstí? Protože hrdinčin italský temperament nemá nic společného s uječenou afektovaností mnohých protagonistek téhož žánru made in America. Giulia je uvěřitelná. Unavená věčnou touhou zavděčit se, snahou vyhovět všem, předvést oscarový výkon ve všech rolích, které v životě hraje, a udržovat loď na klidné vodě. Když se ovšem rozpozutá její osobí bouře, řádí jako tsunami a na nikom nezůstane nit suchá. A v závěru možná ani divákovo oko, tedy pokud i on má v sobě kapku silných jižanských emocí. ()

Reklama

Reklama