Reklama

Reklama

Příběh dvou mužů, které nehoda jednoho dne svede dohromady. Walt Koontz (Robert De Niro) je konzervativní newyorský policista a hrdina ověnčený medailí za statečnost. Rusty (Philip Seymour Hoffman) je nápadný transvestita, která se připravuje na operaci změny pohlaví. Oba dva žijí ve stejném domě a oba dva na sebe chrlí jen nadávky. Pak ale Walta raní mrtvice a v rámci rehabilitační terapie musí navštěvovat hodiny zpěvu u Rustyho... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

venison 

všechny recenze uživatele

Tento méně známý snímek skončil pro mě bohužel zklamáním, ačkoliv zde frajeří Robert De Niro a Philip Seymour Hoffman.. Příběh je vcelku zajímavý, ale tak nějak se nemohl rozhodnout jestli se stane kriminálkou nebo dramatem a tak se pro jistotu nestal ničím.. Robert De Niro díky mrtvici moc prostoru neměl a Philip Seymour Hoffman hrál na celé kolo, ale přesto se mu nepodařilo více zaujmout.. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Dobrý De Niro a geniální Hoffman ve snímku, který příliš tlačí na pilu. Je tady všechno - kriminální zápletka, drama, love story i chlapi na podpatcích, ale jako celek to nedrží pohromadě a nedokáže zahrát na správných strunách, i tak slabý dojem dodatečně kazí příšerná devadesátková hudba. Schumacher je prostě hrozný patlal a asi si už na něj budu dávat pozor. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

De Niro je vynikající, ale ta šišlající role mi sama o sobě příliš nesedla. Celé to je navíc takové bezbarvé, bez chuti a zápachu, i přes zvolené prostředí vizuálně mdlé a herecky i dost přepálené (je mi jasné, že transky se prostě chovají určitým způsobem, jenže když mezi ně vsadíte chlapa po mrtvici, kde je pak „normální“ záchytný bod pro diváka?). Svého času jsem se divil, že šel film s De Nirem jen na video, dneska se divím, že to vůbec De Niro natočil. Bezva polda je pro mě osobně jedním z mála filmů s De Nirem, na které se mi opravdu těžko kouká… ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

As Good as It Gets light. Znova sa postupne skamaráti jeden frfloš (De Niro) a jeho sused transexuál (Hoffman). Len celý ten ich vzťah a príbehy vedľajších postavičiek nie sú ani zďaleka tak zaujímavé a funkčné. Po každej stránke to je len priemerné. Proste film, ktorý si pozriete pri nejakej inej činnosti a dopozeráte ho len pretože ste zvedavý, či sa to skončí dobre. A keďže to nie je žiadne veľká dráma ale skôr pohodovo ladený film, tak sa to skončí dobre a všetci susedia spolu žili šťastne až do smrti. Tuctová jednohubka na ktorej je najzaujímavejšie herecké obsadenie. 5/10. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Konzervativní a uzavřený detektiv si nachází komplikovaně cestu k opulentnímu transsexuálovi a nakonec se stanou dobrými přáteli. Dostatečná anotace k přípravě na nejhorší film na světě, nicméně to by nesměl za kamerou stát empatický pozorovatel Schumacher, který vždycky měl rád tu špinavou ulici, prolínání kultur a obecně nadržoval lidu ze spodních pater společnosti. Flawless funguje zejména proto, že každému směru a názoru je dáno své pozadí a dobrou volbou lokací, (ne)herců i jejich vhodnému obsazení zde je schopný vybudovat integritu i tomu nejposlednějšímu fyzioterapeutovi. Lze to poznat na tom, jak každému ta role sedne, fungují vzájemné interakce a radost tu dělají zejména scény, které vůbec neposouvají děj. A Hoffman je opět naprosto neuvěřitelnej. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Philip Seymour Hoffman vyhrál v roce 1999 v San Diegu cenu filmových kritiků v kategorii nejlepší herec ve vedlejší roli. (Terva)

Reklama

Reklama