Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dcera miliardáře předstírá, že chodí s boxerem, který je na mizině. Chce tím donutit rodiče, aby jí dovolili věnovat se vášni pro vaření. (Netflix)

Recenze (23)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Začátek měl trošku náběh na sračkoidní německé komedie let minulých, jenže po chvíli se to ustálilo na směsici nekorektního humoru a zábavné anti-romantické komedie...a začalo to docela dávat smysl. Nakonec musím říct, že jsem si to i docela užil. Ten nekorektní humor tomu dával docela svěží nádech, kór, když to k nám přišlo z Německa...ač se to nezdá, tak ne každá Německá komedie si dokáže udělat ze sebe legraci tak, jako v případě dědy Ossiho - Ernsta Stötznera, který se tady coby čerstvě propuštěný mukl vysloveně předved a udělal filmu velkou službu. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

-"Das ist das größte Arschloch, das ich je in meinem Leben geseh habe. Aber ist es auch das beste?" Má to předvídatelné schéma romantického filmu, ale vlastně to ve všech směrech předčilo moje očekávání a byla to docela zábava. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Pohádkové, limonádové, ale ústřední dvojice spolu nevypadá špatně a v určitých scénách, kde jsou spolu, provádí v rámci aranžovaného vztahu docela zajímavé věci. Největší slabinou filmu je nerealistická snaha o moralizaci, nicméně má to určitou svěžest a životaschopnost. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Oba protagonisté jsou velmi rozdílní - dvacetiletá Isi je dcera miliardáře a žije v Heidelbergu, 23 letý Ossi žije ve městě pracující třídy Mannheimu a je vychováván bez otce jeho chudou matkou. Ale když se oba potkají, zjistí, že si mohou být prospěšní. Ona může provokovat své velmi ochranitelské rodiče a splnit si cíl stít se šéfkuchařkou a on potřebuje peníze, aby uspořádal boxerský zápas. Zapletou se do emočního chaosu. Oba jsou příliš plaší, aby z filmu mohla být nějaká pořádná satira a příliš troufalí aby to byla mizerná romantická komedie. nakonec to není špatné. Je třeba si uvědomit, že Němci nejsou vyhlášení pro svůj smysl pro humor a opatrně našlapují kolem svých vtipů o Adolfu Hitlerovi. Recitovanou poezii hip hop a rap s texty "rozmrdám ti hlavu" neposlouchám, naštěstí této hudby bylo ve filmu únosně. A párkrát jsem se opravdu zasmál. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Komedie kterou člověk přečte během pár minut, pár momentů vtipných, příběh zajímavý, a jednoduchý. Herci nic extra ale dalo se na ně dívat, chybělo tomu pořádný hak aby to šlo o něco víc nahoru. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Scenár nič extra, ale to prevedenie nebolo vôbec na zahodenie. Aj keď vôbec nechápem, čo takú príjemnú dievčinu ako je Isi vôbec napokon oslovilo na takom nevďačnom suverénovi ako Ossi. Ale odhliadnuc od tejto nepochopiteľnej "chémii" to bolo celkom vydarené, najmä vďaka konverzačným prednostiam a dosť svojskému humoru medzi ústrednou dvojicou. Tá bočná línia o Ossiho gangsterskom dedkovi bola skôr nazvyš, a zbytočná. Takže celkovo je to taký light priemer, Nemci v posledných rokoch natočili kopu oveľa lepších komédií. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o německý film, tak klobouk dolů, protože je to opravdu povedené. Jsem ráda, že díky Netflixu narazím i na jiné než UK, USA či České filmy, ale kouknu se i na Evropskou tvorbu, která mě zaujme trailerem či příběhem a mám možnost se na to kouknout. Jindy bych se filmu třeba vyhla obloukem, nebo na něj vůbec nenarazila. Příběh je něco, co už jsme párkrát viděli v amerických komediích, je to ale hezky zpracované a hlavně vtipné. Opravdu jsem se srdečně zasmála několikrát během filmu, což považuji za velké plus. Hlavní aktéři jsou sympatičtí a chemie mezi nimi byla viditelná, věřila jsem jim vše. Opravdu povedená romantická komedie, ke které se ráda i vrátím. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Mannheim vs. Heidelberg, to bol vlastne dôvod, prečo som si film pozrela. Keďže už tri roky žijem v Mannheime, prostredie mi bolo známe. Heidelberg je naozaj tisíckrát krajší. Nemecký film Isi & Ossi je taký mix komédie a drámy a nie je až tak romantický. Veľa vecí je dosť prehnaných, niektoré sú navyše, napríklad taký rapper dedko. Nie som fanynkou rappu ani boxu, ale predsa niečím ma ten film zaujal. Nebolo to zlé. Hlavná dvojica je celkom fajn a svojím spôsobom sympatická, skoro všetky vedľajšie postavy sú skôr nesympatické. A tie tri bytovky Mannheim naozaj špatia, aspoň mali dobrý kontrast, lebo Heidelberg je veľmi krásny, hoci tam nežijú len miliardári a v Mannheime zase nie sú všetci "asociáli". Mannheim a Heidelberg zvyšujú moje hodnotenie na 60%. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Vlastně to až tak špatné nebylo. Jasně že romanťárna aneb pretty women naopak, ale docela povedené. Obě hlavní role se povedli a měli co nabídnout. Postupem času se to pro mě stalo skvělím filmem, protože vtipné části jsou boží a hlavní dvojice má prostě své kouzlo ()

inachisio 

všechny recenze uživatele

Až na samotný příběh je film originální, chvílemi velmi vtipný. Možná bych vytkla přemrštěnou stopáž a nucené natahování filmu četnými zvraty. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nudný německý film plný vulgarit, podprůměrných hereckých (ne)výkonů a velmi divným scénářem. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrná podívaná, u které předpokládám, že za týden si nebudu pamatovat, o čem to bylo. Chvíli vtipné, chvíli celkem trapné. ()

Luciee113 

všechny recenze uživatele

Woooow, se divím, že jsem si dávala tak načas, než si tento filmek pustím. Fakt jsem se dobře bavila 😁😀 Romantika ani humor nechybí 🥳 určitě si ho dám někdy ještě jednou 🔁 ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Na pozadí zaláskované teenegerské komedie je taková kritika multikulti Německa, že to stálo za hvězdičku navíc. Romeo a Julie samozřejmě splní očekávání, film lehce s Rockuje (Stallone má radost) a večírky bohatých dětiček jsou ukázkou tuposti této vrstvy. Korupce na škole je jak na Západočeské a kamera konečně nemá jen ta ponurá černočernonazelenkavé filtry, které už začínají být v mnoha filmech otravné. Za to Ernst Stötzner tu stojí za vidění, protože ten tomu filmu dá grády. Fakt je i čemu se smát. ()

Reklama

Reklama