Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh začína na indickom vidieku týraním syna (otec odhalí jeho divné sklony), ktorého to poznamená až natoľko, že svojho otca chladnokrvne zabije... Dej filmu sa posúva do súčasnosti, keď sa začínajú objavovať zavraždené telá päťročných dievčat. Do vyšetrovania je zapojená skúsená vyšetrovateľka spolu s vynikajúcim forenzným súdnym doktorom. Ten na základe svojich analýz začne postupne rozplietať celý prípad, avšak čím viac sa vynárajú ďalšie vraždy, pribúdajú nové otázky a pochybnosti. A nielen to... (Dechman)

(více)

Recenze (9)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

India, no. Na nepripraveného diváka to môže pôsobiť ako mix CSI Miami, juhokorejského dojáku, japonského hororu a kolumbíjskej telenovely. Zhruba rovnako smiešne, ako zábavné. V pohode soundtrack. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Naprosto super! Nečekala bych, že v Indii vznikne něco jiného, než ty jejich bizarní romantické komedie na styl telenovely. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Detaily ukazovane ve filmu ukazuji,ze reziser je fanousek zahranicnich filmu o seriovych vrazich. A chce vytvorit neco podobneho. Ale vysledkem jsou nerealisticti protagoniste a pozadi. V zapletce je hodne der a dialogy jsou chudicke. Jedine co mohu o filmu napsat dobreho je, ze neni nudny. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Dost často to připomíná dokument o forenzní vědě a jeho propagaci. Celý film působí tak nějak naivně, bez emocí třebaže se jedná o snad nejhorší zločiny, jaké si lze představit. Polopatické vysvětlování je někdy hodně zbytečné. Také napětí většinou chybí a nejednou jsem se zasnil, jak by to asi vypadalo, kdyby podobné téma zpracoval mistr Fincher. Tak proč dávám nadprůměrné čtyři hvězdy? Právě proto, že je to naprosto jiné, než na co jsme zvyklí a v neposlední řadě mě to prostě bavilo. Forenzní expert Sam připomíná Sherlocka Holmese naší doby. Všechno ví, všechno zná, všímá si všech detailů, které pak vedou k dopadení zločince. ()

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Indicka NCIS,škoda že niektore sceny su natočene tak gyčovo a nechybaju ani spomalovačky.Nechyba velke množstvô šokujucich zvratov,možno to funguje na indicke publikum,ale mna to až tak neoslovuje. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Kriminálka Dillí... Taková vykrádačka Mentalisty a třeba Kriminálky Miami. K tomu barevné šatečky, tečky na čele, nemohl chybět taneček, domácí pokecy, zpomalovačky, srandovní hudba, srandovní autíčka, srandovní dialogy, srandovní záběry, srandovní hrdinové, srandovní všechno jako u všech jejich filmů. Není to přímo odpad, ale dívat se na to dá jen s přetáčením, tolerancí a větším smyslem pro humor. Vypnuto asi po hodině snahy to koukat. (14%) ()

Lucienne6 

všechny recenze uživatele

Indické filmy nejsou můj šálek kávy, ale divím se že tam vůbec dokázalo vzniknout něco takového, bez zpěvu a dalších kýčů (ačkoli zdramatizovane scény, pohledy a postoje tam jsou). Každopádně když pominu ten jejich styl tak samotný příběh a zamotanost je úplně super a nechybí ani překvapivý konec .. už jsem si kolikrát myslela že jsem to prokoukla a ono prd :) takže doporučuji, ačkoli ke stylu Indie s mírně přimhouřenýma očima za 4 hvězdy :) ()

jethrotull 

všechny recenze uživatele

Na Indicku produkciu nieco na co sa da pozerat.Dal by som aj viac hviezd,ale ten zaver mi pripadal hlupy a trapny.To este vodici v indii neprisli na to,ze auto ma aj brzdu,pripadne sa da dat nohy z plynu dole? A nik ma nepresvedci ze to mal akoze naplanovane,lebo od zaciatku bitky v aute presli najmenej 1-2 kilometre a nemohol vediet ze tam stoji bager.Proste totalna hovadina co znizila moje hodnotenie. ()

Reklama

Reklama