Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amy je mladá žena, kterou jednoho dne brutálně znásilní muž, jehož náhodně potkala v restauraci. Aby toho nebylo málo, Amy po tomto incidentu otěhotní a následně musí bojovat za to, aby násilník, který si činí právo na otcovství a vídání se se svou dcerou, nedostal malou Maddie do péče... (TV Nova)

Recenze (4)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Pekna dráma o nezmyselných zákonoch USA a jednom psycho ex fízlovi, čo rád strkal lolofoná do žien bez ich dovolenia. Takýto príbeh by sa dal kľudne natočiť ako dvojhodinovka zo súdnej siene, ktorá by mala grády. Takto ale len 1 z 5 ()

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Amy potká v restauraci muže, kterého odmítne. Ten ji sleduje až k ní domů a tam ji zbije a znásilní. Amy to okamžitě nahlásí na policii, ale ta dává ruce dozadu. I soud se nepřiměřeně táhne. Do toho Amy zjistí, že je těhotná. Porodí zdravou holčičku a nastane to nejhorší - úchyl si začne dělat nároky a žádá dceru do péče… Šílenost, která bohužel v USA (a jinde) existuje. Lepší otec násilník, než žádný otec. Pro stát určitě. Je to zvěrstvo. Film byl pěkně natočený, obsazení fajn, žádné utahané a prázdné dialogy. Přesto mi tam něco malinko chybělo. Konec super, bála jsem se ho, když je to drama, ale dobrý. Aspoň něco. ()

momomoo22

všechny recenze uživatele

To že si ženy nechajú dieťa po znásilnení, stáva sa (aj keď nechať si dieťa od šialenca....). Určite spravené dramatickejšie a štýlom čudujem sa, že ma po X napande, keď neviem si zabezpečiť dom. Ani len zamknúť dvere. Ako zobrazuje film skutočnosť, že policajti sú jalovi a aj sudcovia.Taky televízny film. ()

Související novinky

Zemřela herečka Kirstie Alley

Zemřela herečka Kirstie Alley

06.12.2022

Ve věku 71 let zemřela slavná komediální herečka Kirstie Alley. Alley byla údajně obklopena svou nejbližší rodinou, když zemřela. V příspěvku na jejím oficiálním instagramovém účtu bylo odhaleno, že… (více)

Reklama

Reklama