Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní postava Klára umí být ve čtyřiceti pořád stejně nejistá a zmatená jako v osmnácti, jenom už to nevypadá tak roztomile. Její manželství ze dne na den skončí a ona se znovu ocitne v nepředvídatelném světě randění a seznamovacích trapasů. Do toho vychovává dvě dcery, snaží se přežít životní styl své excentrické mámy a navíc jí začne radit úžasná vztahová koučka a influencerka. Do téhle chvíle měla svůj život celkem naplánovaný, ale teď se z ní stal samouk. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Viděno v kině se dvěma kámoškama a aperolem, což - jak se ukázalo, byla ideální kombinace (chlápky ani intelektuální přítelkyně na to ve vlastním zájmu neberte - nebude se jim to líbit). Kino bylo jinak úplně prázdné, ale my jsme si vystačily a nasmály jsme se na týden dopředu. A Jana Plodková to zahrála výborně. ()

gogo77 

všechny recenze uživatele

7/10 ... velmi pekna decentna komedia s mojou laskou Simonou Babcakovou ktora veru nesklamala   a mala zase vyborne hlasky a vie robit neskutocne ksichty ... ale aj hlavne postavy boli fajn a presvedcive ... manzelstvo 40tnikov sa po 15 rokoch manzelstva rozpada a ocinko si kupi motorku a narazi mladu babenku ... no co manzelka? ... starostlivost o deti si rozdelia a tak aj ona ma kopec casu na "randenie/tindrovanie/ a matku ... skvelu Zuzanu Kronerovu .... potom co stretne na zoznamke jednorozca a absolvuje rande a kurevnikom a nasledne aj s oteckom ziarliveho dievcatka.... zisti co naozaj v zivote potrebuje .... je predsa uplne normalne byt obcas nenormalny ...ze? ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská čeká po 15 letech vztahu s chlapem nějaké vzrůšo, ale on ji pošle do háje. Tak si ona hledá chlapy na seznamkách (ta koučka je tam v podstatě zbytečná v ničem jí nepomůže)  a on taky hledá do toho řeší to, že její babička je na ženské (s tímhle bude mít hodně lidí problémy)  a to je zhruba celý film. Jeden chlap je podvodník druhý má dceru co ho chce jen pro sebe a třetí je úchyl zatížený na jednorožčí kostýmy. Na konci zjistí, že je jiná a přijme to tak, že to nemá ani happyend. Celý film zachraňuje jen ta scéna s úchylem z Hradiště ta jediná je vtipná režisérka to pochopila a narvala ho tam ještě dvakrát oceňuji i to, že se tomu Hradišťáci zasmějou a neuráží jich to. Body dole za soundtrack kdy jedna píseň se opakuje dokola plusové body za neokoukané herce. 40 procent ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Tak jsem na okamžik jakožto bývá zvykem přerušil linii hororů a dramat a přicházím do světa komedií a parodií a různých "chujovin" ... Film Život pro Samouky je taková průměrná česká komedie. Dostanete pár frků pár lepších frků a pár stupidních frků. Herecké obsazení dostatečné. Ten příběh oproti ostatním propadákům nebyl nehorší. Ano! Samozřejmě že je to klišé a ještě k tomu úplně (v) ojetý ale nudit vás to záhadným způsobem nebude ... Občas jsem se totiž i zasmál. Dávám čistých 60% ... ;-) ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná, ale úplně neškodná česká romantická komedie. Děj není úplně originální a je v něm několik klišé, ale jeho zpracování se mi celkově docela líbilo. Postavy byly taky fajn a některé dynamiky mi přišly zajímavé, několikrát jsem se dokonce i upřímně zasmál. Herecké výkony byly všechny dost dobré na to, aby se daly poslouchat. V prezentaci byl trochu nepořádek, většina filmu je dobře natočená, ale některé scény mohly vypadat mnohem lépe, jiné scény zase byly velmi zvláštně sestříhané. Hudba byla nejslabší aspekt filmu, její tón sebou plácal sem a tam jako ryba na suchu a místy mi přišla trochu melodramatická. 6/10 ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama