Reklama

Reklama

Berlín, Berlín: Lolle na útěku

  • Německo Berlin, Berlin - Der Film (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmové pokračování úspěšného televizního seriálu. Lolle se odstěhuje od Svena a ráda by si vzala přítele Harta, jenže Sven jí plány naruší. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Snaha o bláznivú komédiu skončila kurzom šialeného neherectva, pri ktorom by ešte aj Kemka vyzeral ako Al Pacinov profesor. Tieto fantastické umelecké výkony dopĺňa podivná štruktúra filmu, kde väčšina je akože hraná a myšlienky hlavnej predstaviteľky sú animované. Niektoré pasáže sa ale vydarili, čiže nebolo to celkom márne. ()

SilentMemory 

všechny recenze uživatele

Ahh uletená Lolle is back. Som veľmi rada ako skalný fanúšik, že sa všetci dokázali dať dokopy, ale neviem prečo sa producenti nerozhodli venovať Lolle trocha šťastia. Vždy som verila v Lolle, že sa jej nakoniec odlepí smola od nôh a bude viesť usporiadaný život po akom snívala. Je to unavujúce vidieť, že stále tápe v tom istom aj po tých rokoch - medzi Svanom a niekym iným, ale zároveň je fajn, že sa radikálne nezmenili. Niekedy je život aj takýto. Všetci mladí sú snílkovia a potom ako dospelý sa dostanú so svojimi snami do rozporu s realitou a už to letí. Keďže Berlín Berlín seriál bol v roku 2002 čakala som, že Lolle a ostatní sa vyhnú novodobej vlne vzťahov a skončí ako väčšina jej rovesníkov s harmonickým životným štýlom. Vidieť Lolle ako crazy matku v domácnosti s jej fantáziou a predstavivosťou by bolo zaujímavé, ale možno sa ešte dočkáme. Berlin Berlín seriál som sledovala ešte ako dieťa, takže je to zaujímavé ako starší človek vidieť pokračovanie. Ja som si pre Lolle predstavila inú cestu a budúcnosť. Svan a Hart sú stále vtipný, Rosalie stále krásná a Lolle stále šialená. Komiksové predstavy Lolle sa mi páčili aj v takejto novodobej podobe - - > sú sviežejšie a reálnejšie ako tie staré kreslené. Keď to človek sleduje ako fanúšik je to hodnotnějšie, no tých ktorí nepoznajú seriál môže film nudiť, obsah mohol byť aj prepracovanejší. ()

Reklama

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Proč? Proč mi tohle udělali?! Seriál Berlín, Berlín je moje srdcovka. Asi nenajdete na světě větší fanynku Lolle, než jsem já. Já mám dokonce po ní i nick (kromě tohoto serveru, tady mám nick po jiné hrdince). Od dob ukončení seriálu žiju v představách, že Lolle a Sven žijí spokojeným životem. Mají dům, minimálně dvě děcka a jsou šťastní, občas si vymění názory, ale milují se. Ok, jsem naivní. Ale tohle nedávám. Úplně zbytečný film. Cílem tohohle filmu mělo být potěšit fanoušky, protože nefanoušci snad nemají důvod se na to dívat. Ale fanoušky spíš zákonitě museli naštvat, protože dost pochybuju, že by nějaký fanoušek seriálu řekl, že to je fakt super film. Takže asi tak. Naštvali mě. Na film hodlám zapomenout, pro mě neexistuje. Dávám jednu hvězdu, protože prostě odpad z principu nedávám. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Německý seriál Berlin, Berlin z roku 2002 byl svého času svěží, vtipný počin o partě mladých s Felicitas Woll aka jedna z holek, která to chtěla taky. Tenhle film z roku 2020 se snaží na tom seriálu parazitovat jen názvem a obsazením ( nekompletním ) protože navázat na něco o mladých po osmnácti letech nějak už nejde z principu, a jinak s ním nic společného nemá. Ve výsledku to je jen jedna z mnoha podprůměrných komedií, která tomu seriálu dělá spíš ostudu. Felicitas Woll ztratila dost ze svého pozitivního kouzla. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama