Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná mimozemšťanka se vydává za vědeckou pracovnici a stane se novou profesorkou biologie. Přistála na Zemi k provedení neobvyklého experimentu. Přemění svého studenta z netýkavky v sexuálního maniaka, kterému žádná žena nesmí odolat... Zvítězí věda a chtíč nebo láska? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak příjemná a blbá ptákovina, že byste ji mohli šmahem odsoudit jako odpad, ale ona funguje, a to jako film pro náctileté, který je zábavný, tak i jako ujeté sci-fi. Tady jsou scény, které jsou opravdu skvělé, třeba hudební číslo je parádně rockové. A některá odhalená prsa? No prostě krása pohledět. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Osmdesatky jak vysity. Sci-fi komedie pro teenagery (prsa vsude, disco, skola). Dobra muzika. Pokud se chcete jen pobavit, je to idealni kousek. Nic vic, nic min. Ja byl spokojenej. :) ()

maestrum 

všechny recenze uživatele

Toto se tak obtížně hodnotí, ptž vlastně není co hodnotit. Brakový film, který si zasloužil 1 hvězdu za to, že někteří herci se skutečně snaží hrát a nepůsobí to dojmem, na rozdíl od třeba "Hollywoodské rajdy s motorovými pilami", nebo "Nightmare Sisters", kde Linnea Quigley také hraje, že to chtějí mít natočeno co nejdřív a vypadnout na kus žvance. ()

Reklama

Reklama