Reklama

Reklama

Kočky z internátu

  • USA Sorority Babes in the Slimeball Bowl-O-Rama (více)
Trailer

Obsahy(1)

V internátě plném "koček" není žádný supermuž. Holky jsou před ukončením školy dost odvázané. Při krádeži trofeje z místní kuželkárny se jim podaří náhodně osvobodit sadistického skřítka, který má ďábelský smysl pro humor. Vyvolává démony a miluje sexy ženy... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Béčko, ktoré béčkovatejšie snáď byť už ani nemôže. 80´s kočky (predovšetkým tu roztomilo drsná béčková scream queen Linnea Quigley), more prehrávania, ktoré sa tu mení na štýl a vlastne i na veľké plus, a horrorové scény tak trochu v štýle nočných môr Freddyho Kruegera, mínus rozpočet a to, že sa neberú veľmi vážne.Celkovo malý rozpočet je úspešne zakrytý už spomínaným prehrávaním a prebíja ho úžasná 80´s VHS atmosféra(stačí sa pozrieť na nádherný poster). Tento film by ste si priali mať na videokazete! ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Od tohto sa síce nedalo čakať nič než veľký, smaragdom vykladaný prd, ale aj tak som dúfal v priblblú trashovú zábavu s démonom, kozami a Linneou. Ono, kozy aj Linnea tam boli, ale nie dohromady, Linnea totiž odhalila len pol prsa. Nejaký teen čuráci majú ukradnúť bowlingovú trofej, v ktorej je mimochodom zavretý démon, respektíve imp. Ten sa chvíľu tvári že plní želania ( tlsťochovi dá zlaté tehly a dievča obdarí koncentrovanou nadržanosťou ) a potom začne zabíjať pomocou dvoch zombíc. Jedna má účes ako Frankensteinova nevesta a druhá má na tvári zelené jebáky. Mohla by to byť sranda, ale akosi nebola. Scenár neexistuje, gore len stotina štipky a vtipy nekomentujem, lebo som sa nesmial ( no, snáď ten nahluchlý upratovač opakujúci čo už bolo povedané ). Čo nám teda ostalo je pobehovanie po tmavej budove a stupídne dialógy. A Linnea ako badass punkerka, ktorá má tentoraz dosť priestoru, ale hrá snáď najhoršie zo všetkých, ak je to vôbec možné ( ale aspoň hlesne ono "yeah, it was very stupid", čo potom vysamplovali Static-X ). Úchvatná je záverečná likvidácia Impa prikradnutím odzadu a zavretím do plechovky ktorú následne nechajú na chodníku. APLAUZ PROSÍM! Zďaleka najvtipnejšou vecou na celom filme sú tie štvor až päťhviezdičkové hodnotenia, ktoré očividne musia byť výsledkom čiernej mágie čo sa fatálne vymkla spod kontroly. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nic extra se nekoná, DeCoteau nevěděl co chce točit jestli komedii nebo horor. Nakonec z toho vešlo....Mišmaš, ale rozhodně ne dobrá věc. Efekty jsou bohužel slabší a i když tu jsou dobrá kočky jako Quigley a Stevens tak ani to nezachrání tu nudu která tu vyčuhuje z každé scény. Pro mě zklamání Olen Ray má daleko lepší ujeťárny. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Rozhodoval som sa medzi vážnejšími filmami a touto blbinkou, ale už bolo dosť neskoro na rozhybanie mysle, tak som siahol po tejto jednoduchej záležitosti. A chcel som vidieť aj zas v akcii dve hviezdičky z Nočnej mory v Elm Street 4: Vládca snov. Reč je o Andrasovi Jonesovi a Linnea Quigley a hlavne bola to Linnea, ktorá ma presvedčila aby som si tento film pustil. Lebo niektoré jej horory s tých rokov mám celkom rád, ale tento medzi ne patriť nebude. Je tu jednoduchá zápletka, ešte jednoduchšie triky a celé je to zabalené v úsmevnej kaši, ktorá už v tej dobe musela vyznieť trápne a čo potom v tejto. Narážam hlavne na stvárnenie akože démonického škriatka, to fakt bolo niečo... Aspoň , že babenky sa nebáli odviazať a tak scény ako v sprchách boli u mna vyhľadávaným artiklom, keď obsahovo aj formou boli ukážkovo zlé. Tak chcel som ľahkú zábavu, kde v tej celej svojej špatnosti bude aspoň film zábavný a to som celkom aj dostal. Režisér niektorých častí série Puppet Master nie je u mna vyhľadávaným režisérom, ale vidieť, že takéto blbinky rád režíroval. Všimol som si, že niektorí herci hrali v Night of the Demon a práve tento film mi ho v niektorých scénach pripomínal. Neviem či bol zámer režiséra pripomenúť aj Frankensteinovu nevestu, ale účes a dá sa povedat, že celková vizáž jednej z postáv vyzerala dosť podobne. Takáto hlúposť a spomenul som si pri nej na toľko vynikajúcich filmov. Slabé 3*. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Ach, ta VHS éra, kdy o úspěchu filmu nerozhodovaly jeho kvality, ale název a obal, případně ještě trailer. Může snad být něco famóznějšího než "Kočky z internátu na humusáckém bowlingu", navíc když k tomu láká obrázek se spoře oděnými děvami a příslibem nějakého nadpřirozena? No, právě že může, a to vlastně cokoli. Film, který se za mistrovskou propagací skrývá, je totiž jedním z nejvýmluvnějších příkladů video šumařiny. David DeCoteau tentokrát zaštítil marný mix teenagerských pseudo-lascivních bijáků a hororové komedie, přičemž pořádně se nedostane ani na jedno. U tohoto filmu se nedá bavit tím, co jednotlivé scény obsahují, ani jak bídně je to zpracované. Tady poslední záchranu skýtá jen pobavení nad tím, co neobsahují, protože na to tvůrci neměli ať už peníze, schopnosti či nápaditost. Z "Kočkek z internátu" si odnesete ponaučení, že gore, masky a efekty svého času byly překvapivě nákladnější než bazální kaskadérské kousky, takže sice ve finále dojde na jeden záběr s převrácením auta na střechu, ale už ne na krev kdykoli během filmu. Což v hororu, který se jinak může chlubit akorát zoufalými vtípky a úmornými dialogy debilních postav je zásadní nedostatek. Překvapivě ale také DeCoteau a spol. ukazují, že klasická poznámka na adresu braku, kterak nahota a postelovky vyjdou levněji než dialogy, nemusí platit, pokud najdete dostatečně laciného scenáristu. Ale co, v éře VHS trhu nic z řečeného nebylo důvodem neúspěchu, naopak věhlas "Koček z internátu" zůstává úsměvným dokladem, že tehdy stačilo divákům určitého věku ke spokojenosti vskutku málo. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Na britské VHS verzi z roku 1988 byl film pod názvem The Imp a také byl zkrácen o několik minut. (ČSFD)
  • Linnea Quigley má zde stejný pásek jako ve filmu Past bosorky (1989). (ČSFD)
  • Několik samplů z filmu obsahuje skladba "I'm With Stupid" od skupiny Static-X. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama