Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bob (Bud Spencer) a Joe (Philip Michael Thomas) jsou dva trestanci s dobrým srdcem, kteří byli uvěznění kdesi v Latinské Americe. Neustále se pokoušejí uprchnout, ale pokaždé bezvýsledně. Avšak jejich houževnaté úsilí se nakonec vyplatí, protože na trestance se usměje štěstí: podaří se jim ukořistit dvě mnišské kutny, takže se mohou vydávat za řeholníky. Jeden pod jménem otec Orso a druhý si říká otec Zaccaria. Tím pro ně začíná série veselých dobrodružství. (Film+)

(více)

Recenze (4)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem.....nečekal jsem mnoho a potvrdilo se.... Leč klasický Spencer, starý, ale v posledních záchvěvech akčnosti. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

docela fajn tv série,kde bud spencer dokazuje že rány dávat umí pořád.bohužel jeho kolega nedosahuje ani malinko vtipu a šarmu terence hilla.samotný spencer bez svého kolegy mě nebaví tolik,jako když je hill sám nebo když válčí dohromady. ()

mokki5 

všechny recenze uživatele

Příjemný seriál kde sice není zas taková sranda ale Spencer rozdává pěsti jednu za druhou takže já jsem spokojený a i mile překvapený ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Otec Zaccaria (Philip Michael Thomas) v 1. epizodě 1. série s názvem Due facce da galera neustále poslouchá skladbu „Everebody's free“ od Rozally. (mokki5)

Reklama

Reklama