Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hoci to medzi Niki a tajomným Kristiánom už dlhšie iskrí, Kristián sa Niki nepochopiteľne vyhýba a drží si ju od tela rovnako, ako všetkých ostatných. Nič na tom nezmení ani to, keď sa dozvie, že Niki sa už rozišla s Petrom a ich prípadnému vzťahu by nič nestálo v ceste. Ale hoci sa spolu cítia dobre a majú aj spoločné záujmy, Kristián na rande pozve najlepšiu Nikinu kamarátku Luciu. Príčinu Kristiánovho nepochopiteľného správania odhalí až Samo, keď zistí, že Kristián trpí vážnou nákazlivou chorobou a má strach, že ňou nakazí aj Niki. (TV Markíza)

(více)

Recenze (2)

imaginer21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

HIV a AIDS. Původní belgický originál jsem neviděl, ale drželi-li se slovenští tvůrci nějaké kostry, chopili se úkolu celkem s citem. Opět student s problémem, tentokrát ale výrazně přesahujícím stěny školy i života běžného studenta. Vozár si sám naloží za studenta, což přinese spoustu vtipných, ale zejména dojemných situací. Spolu s obětí jeden z nejlepších dílů a moc pěkně zahraný. ()

kralMiroslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pár slabších dieloch opäť jeden z tých lepších, aj s morálnym posolstvom. Už sa opakujem ale nedá mi nespomenúť hudobnú stránku seriálu, ktorá bola znovu skvelá a s ňou šiel ruka v ruke aj strih. Tie hudobné kulisy sú na Oscara. Ešte by som rád spomenul Vojtěcha Kotka. Nie je uvedený v titulkoch, no hrá dosť podstatnú postavu v tejto sérii a hrá veľmi dobre. ()

Reklama

Reklama