Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ben Catala (Arnaud Ducret) sa ocitne na dne, keď ho neverná manželka požiada o rozvod. Kým sa všetci jeho priatelia stavajú na jej stranu, Ben je zúfalý a opustený, až kým nestretne Patricka (François-Xavier Demaison), starého priateľa z vysokej školy, ktorý tiež nedávno absolvoval rozvodové konanie, a preto mu dobre rozumie. Patrick sa nad Benom zľutuje a nechá ho bývať na svojom gauči, kým si nájde vlastné bývanie. Čoskoro sa k nim pridajú ďalší rozvedení, rozídení či single muži, ktorí potrebujú psychickú podporu v ťažkých časoch. Ich spoločný život vo veľkej vile sa zrazu zmení na jednu veľkú párty, a tak založia VIP klub pre rozvedených mužov a ženy, ktorý prosperuje pod heslom „Žiadne páriky, žiadne problémy“. Keď však Ben stretne Marion (Caroline Angladeová), veci sa začnú mierne komplikovať. (TV JOJ)

(více)

Recenze (17)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Svěží Francouzská komedie nabitá známými hereckými esami, která potěší fajn nápadem a trhlým humorem. Hlavní hrdina po rozvodu potkává svého starého přítele, který je zrovna při penězích a nastěhuje se k němu do Vily, kde založí Klub rozvedených a divoká jízda může začít. Je to spíš zábavné, než záchvat vyvolávající, ale potěší pár menších zvratů, fajn ústřední zápletka a sympatičtí herci, díky kterým to celé hezky šlape a o zábavu je rozhodně postaráno. Příběh 3/5, Akce 0/5, Humor 4/5, Násilí 0/5, Zábavnost 4/5 Hudba 3/5, Vizuál 3/5, Atmosféra 3/5, Napětí 2/5, Emoce 3/5. 7/10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vcelku snaživá Francie se sympatickým nápadem, která se ale drží "jen" obstojného průměru a vyloženě nepřekvapí. Naneštěstí stopáž 110 minut je na dané téma trošku moc a kdyby byl Divorce Club trochu kratší, vůbec bych si nestěžoval a stejnětak ačkoliv je film humorem místy chytlavý, nemůžu se zbavit pocitu, že se tvůrci drželi poměrně při zemi a odvážnější forma by filmu slušela více. Francie umí i líp, ale při komediálním suchu hádám neurazí. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ta první polovina filmu mě asi bavila víc. Ale jinak povedená bláznivá komedie. To, co se dělo v druhý půlce, jsem nečekal. 60%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Pri všetkých tých kokotinách, na ktoré buchnú frantíci nálepku komédia, toto malo asi aj dva vtipné momenty. Inak je to len bohapustá romantická vykrádačka. Nič tam neni originálne. A ešte ani nenaplnili menšinové kvóty. 1 z 5 ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, ale ten klasický koncept, kde se odvyjí vtipné situace od toho, že někdo něco před druhým tají a čeká se, kdy to praskne, je strašně tuctový. SPOILER začátku filmu pro uvedení do děje: Realitní makléř Ben si vezme svou lásku. Po pěti letech na výročí dřevěné svatby ovšem zažije nejtrapnější okamžik svého života, když se dozví neobvyklým způsobem o nevěře své ženy.. po rozchodu (zpočátku jen ústním) navštíví skupinu, kde se ze svých trápení zpovídají rozvedení lidé a narazí na svého starého přítele. Tento jej pozve, aby šel bydlet s ním. Nabyl slušného bohatství, když vytvořil a později prodal oblíbenou APPKU Toaleťák hned, teď!.. no a dál už se řeší jestli milovat jen jednoho jedince, tak jako tučňáci, nebo si radši jen užívat. Vznikne i onen Klub rozvedených .. Ben díky své práci pozná novou lásku .. atd.. atd.. :-) A abych nezapomněl.. pár písní od Cool and The Gang není k zahození. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Divorce Club“ a niektoré veci, ktoré „prezentuje“, nie je potrebné brať vážne. Autorom, hercom išlo len o to, aby divákov pobavili. Je to jeden z tých ľahších a trochu bláznivejších Francúzskych komédií. Jedine posledná tretina je „viac problematická“, tu je cítiť väčšiu bezradnosť tvorcov (scenárista, režisér), že ako „rozvíjať“ príbeh ďalej. Osobné hodnotenie:  71% (***) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Francuzi su fakt sialenci,ale v tom dobrom slova zmysle,vyborna,vtipna a crazy komedia,niektore sceny boli vazne topka,zasmial som sa kvalitne a z chuti,z toho bude plynut aj moje hodnotenie...:-) ()

zberatel 

všechny recenze uživatele

Oddychová komédia ktorá sa neberie vážne a chce diváka len pobaviť. Aj vďaka vydarenému castingu sa jej to u mňa podarilo takmer na výbornú. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Chvílemi vtipné, chvílemi docela trapné, já si asi nejvíc užil v bohužel nikterak významné roli Charlotte Gabris, to je fakt zvláštní ženská. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Zaujímavá bláznivá francúzska komédia, v úvode s propagáciou rozvodov, nudizmu, slobody a neviazanej zábavy. Postupne sa však spletá dejová nitka, ktorá vyúsťuje do nadobudnutia ozajstných hodnôt zábavnou formou ako napríklad BDSM koženou maskou na hlave v reštike, či podlácaním dieťaťa alebo rozbitou držkou od dominantnej bojovníčky. Uvidíme aj zábavu pri bazéne, naháčov, žiarlivú ženu, narušenú prenasledovateľku a v prvom rade neveru priamo cez ampliíon. Oddychovka na večerné uvoľnenie. ()

Diaconix 

všechny recenze uživatele

Fajna oddychofka na pozdni letni večer. Taky lemur jako alarm do baraku neni k zahozeni a aji se tu ukaže par fajnych buchet i rozvedenych cypu a kurnik kromě Helmuta a pingla v riztorantu hraju tu v te komediji jen bile skury. Sem už tu ňaky patek a francuzske komedije mam fest rad a tak dychla na mě nostalgija jak cyp. Tak snad frantici nevymamlasi dalši taku komediju až za deset let. Zdař buch! ()

VideneFilmy 

všechny recenze uživatele

Stokrát povedaný vtip už nie je vtipný. Alebo? Neoriginálna zápletka a nezaujímaví herci nemusia byť zárukou dobrej komédie. Žiaľ, neúmerne dlho sa dívame na niečo, čo nás neprekvapí a navyše k tomu dostávame silené vtipy, ktoré pôsobia, akoby sa tvorcovia snažili priblížiť americkému typu humoru. Musím uznať, že scéna, kde všetko vyjde najavo, je pekná, ale zvyšok si tento štandard neudržal. Pokiaľ chce človek vypnúť a len tak si pozrieť niečo, pri čom sa dá pobaviť práve preto, že také niečo už miliónkrát videl, môže siahnuť po Klube rozvedených. ()

Reklama

Reklama