Reklama

Reklama

Vůně

  • Francie Les Parfums (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Anne Walbergová je geniální parfumérka. Vytváří dokonalé vůně a prodává svůj neuvěřitelný talent mnoha společnostem. Je to sebestředná a temperamentní diva. Guillaume je její nový řidič a taky jediný člověk, který se jí odváží postavit. To je patrně důvod, proč ho nevyhodí. (Cinemax)

Recenze (13)

kluzo 

všechny recenze uživatele

Klidný, nikam nepospíchající film o staré panně a zkrachovalém otci. Přesto se na to pěkně dívalo. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Příjemně navoněná oddechovka (ne komedie). Film plyne v jedné rovině a nikam zásadně neodbočuje. Možná se do hlavní ženské role, mohla vybrat hezčí Milfka, ale nijak extra mi Emmanuelle nevadila, hodila se celkem pro tuhle roli - bylo to uvěřitelné. Zhlédnuto každopádně kvůli tomu, že mám k parfémům hodně blízko (sbírám je a zajímám se o ně) a proto jednou hvězdou nadhodnotím. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

V akom vesmíre je toto komédia? Francuzskom? Cením námet, konečne nejaká zaujímavá profesia vhodná do inkognita. Nejak tak to uplynie, neni to otravné, ale keď to skončí, svet je krajší. 1 z 5 ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

opravdu jsem nenašla nic co dělá tento příběh něčím vyjimečným.Něco jako že král Miroslav naučil pyšnou princeznu poprosit a poděkovat???Podle mě to spadlo do laciného ,podbízivého céčka.A to ,co se týče evropské tvorby, beru téměř vše. ()

Sharleen76 

všechny recenze uživatele

Jedno přísloví říká, že když ti osud nebo život zavře jedny dveře, otevře ti jinde druhé. Příjemná francouzská komedie. ()

Plastík 

všechny recenze uživatele

Ne že by to byl nesledovatelný film. Ale nic mi to nedalo. Komedie to rozhodně není. Kdo to tak zaškatulkuje, musí být totálně vymatlanej. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Komedie ani náhodou. Ale i jako drama se jedná spíše o "jemné" gradování děje, u něhož příjemně plyne čas (a to přesto, že téma filmu není originální ani nové). V nemalé míře díky hereckému výkonu (pro mě dosud neznámé) hlavní protagonistky. ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Príjemná oddychovka o svete vôní.Napodiv žiadna streľba,žiadne násilie ale len taký obyčajný každodenný život. ()

xterri 

všechny recenze uživatele

Takova mila oddechovka, kdyz nechcete premyslet a u neceho si jen odpocinout. Komedii bych to take nenazvala, ale neni to ani drama, ani rodinny film, psychologicky,... proste jen takovy pribeh, ktery si nejspis uz po par hodinach nebudete pamatovat. Coz myslim neni ani jeho ambice. ()

Caldwell6 

všechny recenze uživatele

Komedie to opravdu není :) . ALE jedná se o pohodový film, pro mě až zvláštní. Musím přiznat, že mi tento film dal jinou perspektivu. Nikdy jsem nad světem vůní takhle nepřemýšlela. Hercům jsem jejich role uvěřila, akorát mě trochu překvapila hudba. Na můj vkus ji bylo méně než u jiných filmů (tedy aspoň můj dojem), Zároveň to bylo i dobře, trocha absence hudebního prvku je u tohoto námětu podle mě v pořádku. ()

Reklama

Reklama