Reklama

Reklama

Ještě není pozdě

  • Austrálie Never Too Late (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Bouřlivý příběh čtyř vietnamských veteránů, kteří se proslavili útěkem z vojenského zajateckého tábora, jen aby se ocitli v jiném vězení, v domově pro seniory v Hogan Hills. Každý u nich má nesplněné sny, kterých chce dosáhnout dřív, než bude příliš pozdě. Spojenci tedy znovu přijdou s plánem na útěk z této noční můry. Po tolika letech odloučení se tito přátelé navzájem učí, že nikdy není pozdě na uskutečnění vašich snů, bez ohledu na to, jak jste staří. Ve hvězdně obsazené komedii Ještě není pozdě, která pojednává o lásce, přátelství a odhodlání, se představují Jacki Weaverová, James Cromwell, Shane Jacobson, Jack Thompson, Roy Billing a Dennis Waterman. (Cinemax)

(více)

Recenze (8)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude klišé, že to bude kopie filmů, tipu Než si pro nás přijde. Spletl jsem se. Originalita filmu a vlastní cesta mě překvapila. Nesmím zapomenout zmínit hudbu, která se také povedla. Je to smutně vtipný film o tom, že by člověk neměl nic odkládat, protože později už nemusí mít příležitost ani čas to dohnat. O tom, že nezáleží, na tom, zda si člověk zaslouží šťastný konec, nebo ne, život se tím stejně neřídí. "A teď už drž hubu, ty sračko na kolečkách". P.S. Nezapomeňte si čistit zuby. A taky si nezapomínejte nařizovat budíka....A taky snídejte - snídaně je velmi důležitá.... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Never Too Late" sa nakoniec ukázalo ako celkom schopná romantická dramédia. V prvom momente ako sa stretneme s Jamesom Cromwellom, tak som žral jeho postavu. Dal do toho asi všetko čo mohol. A veril som mu to všetkými desiatimi. Je to film o láske a priateľstve a súčasne aj o tom, aby sa ľudia nikdy nevzdali. A všetky elementy to podľa mňa zvláda veľmi dobre. Romantická linka síce trošku pôsobí ako z pera Nicholasa Sparksa, no má to svoje čaro. Istým spôsobom. Komické momenty sú podľa mňa dobré, no prial by som si ich zase občas trošku viac. No myslím si, že práve to priateľstvo je tu zachytené najlepšie. A aj fakt, že naši hrdinovia sú minimálne sedemdesiatnici, možno osemdesiatnici. No sú rozhodnutí splniť túto poslednú cestu. Sú tu občas scénky, ktoré film nepotreboval a možno by to chcelo trošku zapracovať na tempe, no ako celok som s filmom spokojný. Ako ľahký film na večer ma to príjemne uspokojilo. Som spokojný. Hodnotenie: B- ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V celku pohodový film o penzistoch, ktorí veľa toho v živote zažili, ale nie všetko stihli vybaviť. A tak ujdú z domova dôchodcov, ktoré sa im stalo väzením. Ak sa bavíme o pojme komédia, tak sa tu nájde pár úsmevných situácií, ale žiadna extra sranda to nie je. Ale ako príbeh to má niečo do seba, objíma témy kamarátstva, starej lásky, ale aj demencie a dožívania na mieste, ktoré nenávidíte. Keďže sa tu namnožili odpady, stále som hľadal niečo, čo mohlo niektorých ľudí rozčúliť natoľko, aby filmu neudelil ani puntík. Nenašiel som však nič kontroverzné, trápne, urážajúce. A herecké výkony boli veľmi dobré. Pekný výrok: "Problém so šťastnými koncami je, že nenastanú samé od seba. Musíte si ich zaslúžiť." ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tema starnuti, boj se zivotem a skutecnost, ze mu to zabere cely zivot se honit za svym cilem. Subzanr "nikdy neni pozde" je standartni a sentimentalni. Ale obsazeni nema vrasky hlubsi nez tema filmu. Je to plytvani jejich talentem ,skoro si prejete, aby si nasli jinou praci. Je skoro nemozne jimi nebyt neokouzleni jejich postavami ,kteri prenasi ve vterine patos. Muzete vytusit, kam to smeruje, nicmene je to zabava. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Pokus s geriatrikmi o vtipný film. Nevyšiel. Jediná vec, čo tam bola pekná, bol ten ich vzťah a celoživotná láska. Z toho si treba zobrať príklad. Inak trapošina s veľa šikmáčmi. 2 z 5 ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Příjemná důchodcovská komedie, která je ale místy smutná a to nejen vzhledem k postupujícímu věku, ale i k tomu, jak se s lidmi zachází. Co taky můžete chtít po 4 veteránech? Aby seděli na zadku? ()

woodsman 

všechny recenze uživatele

dalo sa to parta starych veteranov v domove dvochodcou idu split poslednu misiu a musia od tal ujist pacilo sa mi ako ty policajti ich nechali ten jeden mal to iste tetovanie ako stary isto z vojska ()

curil 

všechny recenze uživatele

Tak někde se musí najít příležitost pro stárnoucí a staré herce. Proto se stále množí filmové příběhy s převážně komediálním nádechem, což jsou ty lepší případy. Ale čím víc se věkem blížím k hrdinům těchto filmů, tím jsou mi vzdálenější. Není daleko doba, kdy se jim začnu vyhýbat. ()

Reklama

Reklama