Reklama

Reklama

Pro ptáčky

  • USA For the Birds (více)
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
USA, 2000, 3 min

Režie:

Ralph Eggleston

Scénář:

Ralph Eggleston

Kamera:

Alois Nožička

Hrají:

Ralph Eggleston

VOD (1)

Hejno malých ptáčků sedí na telefonním drátě, pěkně jeden vedle druhého. Sami mají dost práce s tím, aby se tam namačkali všichni. Pak ale přiletí velký přihlouplý opeřenec, který si k nim zkusí přisednout. Všichni do jednoho si z něj začnou utahovat. Jaké však bude jejich překvapení, když velkému, komickému a trochu připečenému opeřenci dojde trpělivost a velmi vážně se rozhněvá? (HBO Europe)

(více)

Recenze (262)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Ultrakrátký film, který se ke mě dostal na videu před Příšerkami (s.r.o.). Oscar zanejlepší krátký animák a opravdová dokonalost. Sice o nic nejde, ale to "nic" je zde opravdu vším. To skutečně musíte vidět. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Další ze špičkových krátkých vtípků od Pixaru, tentokráte na témata "posmívat se není hezké" a "ubližovat někomu bez zvážení následků není ani moudré". Použij youtube, mladý Skywalkere, a pochopíš i ty;) 90% ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní animovaná klasika, taková, jakou umí Pixar nejlíp – tj. vtipná, pěkně animovaná a s ponaučením na konec: „Buďte sami sebou!“. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Toto ma dostalo, extrémne zábavný úlet, kam na tie nápady z PIXARu chodia? ___Krátkometrážna rozprávka "Pre vtáčikov" sa dá pozrieť na DVD Pixar: Kolekce krátkých filmů. ()

tron 

všechny recenze uživatele

PRE VTÁČIKOV Ralpha Egglestona je ďalší zábavný krátkometrážny animovaný počin, umiestnený Pixarom pred svoj celovečerný zázrak a ako je u tohto štúdia zvykom, je vizuálne pomaznaný, nenudí, je originálne pôvabný a, to hlavne, zábavný. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle byla celkem zabavna blbinka, ktera ma roztomilou grafiku a skvely zvuky. Nic moc se tu nedeje, ale je to vtipny, svizny a zaverecny pouceni mi nevadilo. ()

zputnik 

všechny recenze uživatele

PIXAR opět (během pouhých tří minut) ukázal, že umí. PRO PTÁČKY je totiž nesmírně zábavný a veselý kraťas, který navíc perfektně vykresluje a zachycuje emoce jednotlivých postav (ptáčků). V neposlední řadě je tento snímek prodchnut nebezpečně pozitivní hudbou. Tak tomu se říká skvěle odvedená práce. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Pěkné tři minutky s roztomilými, ale zákeřnými ptáčky, kteří si jaksi neuvědomují, že kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp. For the Birds je klasický Pixar, pěkná a veselá animace, stručná pointa a nějaké ponaučení na závěr, zkrátka pohoda... Ale zas tak vtipné to nebylo. 8/10 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Pěkné, skvělé gagy ptáčků, možná to chtělo zaobalit ještě něčím než tou jedinou pointou - ostatně na nich ty nejlepší kraťasy Pixaru stojí. Jinak ale perfektní. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ptáky sedící na drátě nezasáhne proud, protože pro elektrony představují slepou uličku. Může je však doběhnout jiná fyzikální síla.. Hravá klasika krátkometrážního Pixaru, která v jeden moment připomene Schindlerův seznam. Kdo se směje naposled, ten má ještě peří.. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

hmm, ten text distributora zní nějak úchylně.. No nic, prostě další geniální Pixarovská pohádka, těžící s krátké délky, ale přitom plná nadhledu, dokonalosti a samozřejmě ponaučení na konec. To ale není nijak vtíravé, takže prostě si tento kratas užijte ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Predvídateľnost je častým javom u krátkometrákov, tu sa totiž jedná skôr o animačnú exebíciu než o príbehovú váhu. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Krátke animáky od Pixaru sú riadne úlety! Úplná blbosť, bez zmyslu a pointy, ale zato perfektne spracovaná a zábavná. 100%. ()

Reklama

Reklama