Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (410)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Kterak se z nafoukaného, nezodpovědného frajírka stane hrdinný, obětavý zachránce bez bázně a hany, ze slabé matky vraždící monstrum, z otce nemyslící, neschopný dement a z policajtů opět bezcharakterní hajzlové bez příčiny. Ale v podstatě mi včera večer právě takový nenáročný, za vlasy přitažený thriller zrovna vyhovoval a dávám mírný nadprůměr Kim Basinger navzdory. Zajímavé, dřív mi nevadila, ale v posledních letech mi její výkony přijdou srovnatelné se zvrásněným, přehrávajícím prknem na žehlení:-/. 61% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Scénarista Telefonní budky nám poněkud zrecykloval svůj předchozí nápad a rutinér Ellis ho zpracoval. Spousta nehorázných klišé, nijaké herecké výkony a antisympatický hlavní hrdina dělají z tohoto snímku skutečně nudnou záležitost. Bohužel ani tradičně výtečný Macy či obyvykle "cool" Statham nemají šanci snímek odtáhnout na svých bedrech, jelikož i oni se zde topí ve vodách průměrnosti. Nezajímavý snímek, který nic nového nepřináší a i to stokrát viděné nabízí ve formě horší než-li konkurence. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To Vy budete potřebovat pomoc, až si ze zadnice budete dolovat obsílku s mojí žalobou." Právník a jeho Porsche mě ve svých třech scénách neskutečně pobavili. O nich to však není. Tohle totiž je o záhadách elektroniky, o reklamě na Nokiu a o zlých poldech. Zní to sice neuvěřitelně, a nikde jinde na světě nic takovýho neexistuje, ale v USA se najdou i poldové, kteří porušují zákon. No fuj. Naštěstí je tu i svědomitej polda seržant Mooney, kterýho chci okamžitě u nás doma za okrskáře. To byl charakter. A pak už je tu floutek Ryan, kterej se poprvé v životě setkal se zodpovědností a jde do záchrany neznámýho hlasu s takovým odhodláním, že já jsem si přitom zavrněl spokojeností. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Asi nejseriózněji podaný film od mého velkého oblíbence Davida R Ellise. I když jeho charakteristický styl a schopnost umět celé téma vhodně odlehčit se projevuje i tady. První půlka se bere celkem vážně, no v té druhé už nám režisér dává tak trochu najevo, že to zase až tak horký nebude, ale mě to nepřekáží. Spíš naopak. Statham jako záporák je naprosto bombastickej a ta role mu padla jako ulitá. Jinak dokonalý příklad efektivního využití mobilního telefonu ve filmu. Děj odsejpá slušně, není šance se nudit a tak snad jenom zarazí pár do očí bijících nelogičností u kterých by mě, ale vůbec nepřekvapilo, kdyby byli přímo tvůrčím záměrem.80% ()

predators 

všechny recenze uživatele

A pak, že mobilní telefony škodí zdraví... :-))) Svěží jízda od začátku do konce, aneb jak se z obyčejného člověka stane velký hrdina. Tyhle filmy miluju! Skvělé herectvo, kterému prostě nejde nefandit...(tedy alespoň těm kladným :-)) a ikdyž víte, že tohle nemůže dopadnout špatně, nebude vám to vadit. Dojemný a vystupňovaný závěr filmu na nedělní odpoledne + skvělá písnička od Niny Simone - Sinnerman :-) 80% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Film měl před spuštěním natáčení chvíli „utrum“ kvůli ostřelovači, který terorizoval obyvatele Marylandu a Virginie v roce 2002. (imro)

Reklama

Reklama