Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad pro celou rodinu! Populární osobnosti bojují svým zpěvem o titul Zlatá maska. Ale pozor! Vystupují zamaskovaní k nepoznání. Poznáte, kdo je pod maskou páva, jednorožce nebo ufona? Zpívající celebrity budou hádat televizní detektivové: J. Bohdalová, J. Prachař, L. Bouček a M. Hudák. Moderuje: Martin “Pyco” Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (131)

anevanu 

všechny recenze uživatele

Dala bych 4 ,ale jak tu koukám na odpady musím vyrovnat..Pando jsi borec ,celou dobu jsem myslela, že je to Rytmus 😂😂😂😂😂Vémola je nejlepší 😉no jsem vážně zvědavá,kdo bude zmrzlina za mě Rolincová 😂😂😂 Dneska mám dojem, že zmrzlina je členkou skupiny Peha vzhledem k tomu , že indicie byla,, zpomal máš privysoku rychlosť'' Katarína Knechtová,je 22.56 jedenáctého října.Tak uvidíme 😉A nakonec jsem viděla 😅😅😅Sisa Sklovska .Tak čím dál tím víc si myslím , že chobotnice je Aneta Langerová a Robot podle mě možná další z Krauzu? ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak si pro sebe přemýšlím, kolik asi musíte vytáhnout ze šrajtofle, aby Jiřina Bohdalová na prahu devadesátky křičela před najatým komparzem „buldoček, buldoček, buldoček“…….ale to bylo jenom tak na okraj. Co to asi musí být za „show“, kterou zavrhne národ, jenž udržuje desítky let při životě Ulice, Ordinace kdoví kde, Výměny kdoví čeho a podobně? Tohle myslím mluví samo za sebe. Odměnu pro vymetače podobných zábav jakými jsou Prachař, Kramár, Hudák nebo Sklovská – pošramocení pověsti pro Buckingham, Pohlreicha nebo právě Bohdalovou – trest pro diváky. Přišli jsme, zkusili jsme, neuspěli jsme. ()

Reklama

goauld 

všechny recenze uživatele

Bombastické, megalomanské, komediální. Jako dobře... je jasné, PRO KOHO je daná show určena, ale... doporučil bych tak o 80% omezit přidávání ruchů v režii. Při pozorování "placeného křoví" ve studiu "barev a efektů až oči přecházejí" jsem si fakt NIKOHO nevšiml, že by krom tleskání tam někdo "pískal jak o život", nebo si vyřvával hlasivky. Zřejmě (po vzoru amíků a jejich tzv. sitkomů") je tohle -trendy- a kůůůůl, ale sorry - mě toto spíše kouzlí úsměv, protože ta smyčka ruchů se tam celkem často opakuje :-) Mě to spíše připadá jako "soutěž televizí" kdo předvede bombastičtější show. PS: ....předpokládám, že TO asi levné nebylo ;-) zřejmě budou o to více "ždímat" zadavatele reklam... ale co - at si ždímají.. Naštěstí TV PRIMu platit povinně z tzv. konces.poplatků nemusíme ;-) No nic... vypínám "výplach mozků" a jdu na TENET (který už je již nyní na vašich torrentech) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

(Toa)letní show, po níž je maraton kauz soudce Alexandra a pásmo rad kutila Adama milým vykoupením. Znovu oživený fundus tv pohádky Jak se ševcem šili čerti dává vzpomenout na zašlou práci maskérů a kostýmních výtvarníků z dob normalizace, načež čerti budou šít i se současným divákem, aby na tripu frčící pořad dostal brzkou stopku. Vydržíte-li ten rej masek a jejich souboje, odměnou vám nebude vůbec nic. Vybavte se lupou, dýmkou, pláštěm a kostkovanou čepicí - budou z vás detektivové. Po vzoru Sherlocka Holmese na základě daných indícií budete usilovně dedukovat a pátrat, jaká zkrachovalá existence se ukrývá pod lepidlem splácanou maskou. Na závěr, než všichni zaslouženě skončí za zdmi psychiatrického ústavu, se jeden z nich odmaskuje, načež propuknou obrovské frenetické ovace a účinkující sdělí své dojmy z pod masky a v duchu si vypočítá, zda mu krátké vystoupení zaplatí hypotéku. A v příštím kole na vás jukne chobotnička, páv či buldoček. Roztomile stupidní večer můžete i zaspat. Vyhnete se tak možným nočním můrám z poroty, moderátora, hudebních a jiných vystoupení, co vám zničí duševní zdraví. A zdraví máte jen jedno. 0/10 ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Poradí mi, prosím, někdo, jak nyní správně postupovat? Když mi tohle připadá asi tak třicet pater pod všemi odpady, co jsem kdy udělil, měl bych je všechny zpětně zvednout třeba na dvě hvězdy, aby idiotskost tohoto pořadu řádně vynikla...? Myslel jsem, že nejhorší TV šou je Tvoje tvář má známý hlas; po těch letech bych již měl vědět, že vše je relativní a dřív nebo později přijde ještě něco mnohem, mnohem horšího... 0% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (12)

  • Největší teplota byla naměřena v masce Ufona, kde dosahovala teplota 40 stupňů. (SONY_)
  • O masky se během natáčení staralo 6 kostymérů z Maďarska. (SONY_)
  • Masky vymyslela návrhářka Nóra Bujdosó. Celková cena masek je kolem 15 tisíc eur. To je skoro 391 tisíc korun. Jedna maska vyšla přibližně na 1 000 eur (26 tisíc korun). (SONY_)

Reklama

Reklama