Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři nejlepší kamarádky jsou sebevědomé, chytré, užívají si, probírají spolu chlapy, vztahy a sex. K tomu se ale taky starají o děti, nebo je právě porodily, případně jsou těhotné. Sára (Hana Vagnerová) má hezký zadek, a tak ho začala fotit a žít ve světě sociálních sítí. Hedvika (Petra Hřebíčková) žije tak trochu ve zlaté kleci, její manžel workoholik (Jiří Langmajer) moc doma není, a tak není divu, že ji okouzlí mladý zpěvák David (Vladimír Polívka). Zuzana (Sandra Nováková) je po rozchodu s Kamilem (Václav Neužil) bez peněz, prostě upracovaná a uhoněná matka dvou dětí. Zato Eliška (Gabriela Marcinková) má skvělého kluka (Štěpán Benoni), nesnesitelné rodiče, je těhotná a je jí špatně úplně ze všeho. Ale hlavně mají jedna druhou… (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (227)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když Vám na vsi naplánují třikrát do roka letní kino a Vy máte rádi filmy, tak je škoda cokoliv, co jste dosud neviděli, vynechat. Zde je ale opak pravdou, tady bych totiž vynechal moc rád. Matky jsou totiž taková hloupá dramedie, která neví, co chce být. Nedávají moc logiku, jsou poměrně negativní a jediné, co na tomto filmu je, tak pár letmých vtipů, které upřímně rozesmály a série herců, které vidím rád. Ale v jiném filmu bych je viděl raději. ()

Belatris 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co tohle bylo. Celý ten film mi přišel obsahově jako expozice nějakého příběhu, jako představení postav a uvedení do nějakých situací a pak... Titulky. Nevěřila bych, že je možné toto vydávat za hotový film/příběh, a že to někdo zaplatí. Otravné animované pasáže moc nepřidaly. Jediné plus je trio hereček Vagner-Hřebíček-Novák, doufám, že jim za tuhle podivnost aspoň solidně zaplatili. ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Moc bych přál divákům povedenou českou komedii ze (současného) života, ale opravdu nedokážu moc pochopit, že by mohla někoho skutečně rozveselit tahle téměř koncentrovaná deprese, která rodičovství na příkladu čtyř mladých matek a jejich partnerů líčí div ne jako to nejhorší, co vás může v běžném životě potkat. Samozřejmě, že mít/vychovávat dítě/děti není vždy ani zdaleka jen radost a zábava, tenhle film ale budí zatraceně silný dojem, že jeho tvůrci chtějí každého od pořízení si dítěte co nejvíce odradit. Předpokládám, že jejich záměr byl v podstatě opačný, v tom případě se jim ale tahle herecky hvězdně obsazená "komedie" tak úplně nepovedla. 40 % ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Z těch nových českých filmů, které byly přidány na Netflix jsem se Matek bál nejvíc a paradoxně jsou z nich nejlepší. "Párové " forečky fungovaly až překvapivě dobře, samozřejmě ně vždy, ale na navození dobré nálady film stačí.  Docela zajímavý je i casting, kdy herci ve vedlejších rolí jsou často česká herecká špička. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Původně jsem měla v plánu se filmu kvůli názvu, který mi způsobuje kopřivku, vyhnout. Kino mě minulo, Netflix už ne. A vlastně jsem za to ráda, protože to bylo ve finále o dost lepší, než jsem čekala. Nebýt některých extrémně nepřirozených scén a docela trapných rozhovorů, asi bych šla s hodnocením ještě výš. Bylo to na dobré cestě... 3,5* ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • „Už na první čtené zkoušce, kdy jsem se seznámila se všemi kolegy, jsem měla pocit, že to bude fajn. A byla to velká radost. Bavilo nás to spolu, smáli jsme se vždycky celý den, i když jsme zrovna netočili. Zároveň si ale myslím, že to je dobrý film,“ řekla Gabriela Marcinková. (SONY_)
  • „Myslím, že se tady povedlo dát dohromady fantastické obsazení. Mám strašnou radost, že jsem měla možnost se na place potkat se všema holkama. Moc si jich totiž vážím jako hereček a mám je ráda i lidsky,“ uvedla Hana Vagnerová, která hraje roli Sáry. (SONY_)
  • Natáčení mělo začít už na jaře roku 2020, ale kvůli pandemii koronaviru se natáčení odložilo na polovinu léta. [Zdroj: ceskenoviny.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama