Reklama

Reklama

Mlsné medvědí příběhy

  • angličtina Hungry Bear Tales (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Medvědí kamarádi z úspěšného pásma Hurá na pohádky jsou zpět. Ten velký, to je Nedvěd, a ten mrňous zase Miška. Spolu podnikají ta nejbláznivější dobrodružství, aby co nejjednodušeji nacpali svá věčně hladová bříška. V povídkovém filmu Mlsné medvědí příběhy mají obzvlášť napilno. Uvidíte, jak se tito zábavní chlupáči seznámili, jak spolu vaří nebo ochutnávají lanýže, jak v létě slaví Vánoce, které každou zimu prospí, i jak se usmiřuje medvědí hádka. Dokonce je čeká obrovská hostina, kam dorazí medvědi z celého světa. Příběhy plné vtipu, dobrodružství a ponaučení ocení nejmenší diváci i jejich starší sourozenci a rodiče. Takže hurá na medvědy! (Aerofilms)

(více)

Recenze (11)

Marze 

všechny recenze uživatele

Absolvoval jsem animační kurs v polském lyžařském středisku Sczawnica a toto pro mě bylo takové pokračování. Grafika je fajn. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Tohle čistě pro malé děti. Taková ta pohádka u které nemusíte mít strach, že se tam objeví něco, co vašeho mrňouska mohlo poškodit, šokovat, nebo mu zničit dětství. Já jsem v půlce musel zastavit a pustit si kousek z Pane pojďme si hrát. Bohužel téhle kontroverzní dětské sérii to nesahá ani po drápky na zadních bězích. Večerníček skvělej, na celovečerák fakt moc dlouhý. ()

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na ně s mým malým synem (rok a půl), potom co už jsme měli dost Krtka. Musím říci, že dnes narazit na moderní "večerníček", který není uječený a není plný nesmyslů je celkem zázrak. Jako otec dvou dětí, z nichž jedno se rozhodlo být andělem a ten druhý je náš čertík, dost ocením když najdu něco, co má náš malý Nataniel rád a při čem nemám pocit, že mi někdo srká brčkem mozek. Zjednodušeně - tohle je hrozně super moderní pohádka, s krásným dabingem, fajn příjemnou animací, hezkou hudbou a skvělými nápady. Baví jak dospělého tak dětského diváka. Doufám, že bude vznikat více podobných příjemných překvapení. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Pohádka má skvělé náměty, hudbu a vlastně i ta animace vyniká svou jedinečností. Přiznám se, že mě překvapilo, že je to česká tvorba! ()

dwbmb 

všechny recenze uživatele

Tohle je moc pěkná a poctivá výtvarná i režijní práce. Hezky se na to kouká, syna příběhy ohromně baví. Uvidíme, jak dlouho nás bude bavit točit ty stejné příběhy pořád dokola, chtělo by to další :) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pro mě rozdíl mezi filmem a seriálem opravdu není. Jde o několik epizod slepených dohromady, aby rodičům mohli kina vytáhnout nějakou tu korunu z kapsy a zároveň si tvůrci něco vydělali. Animace jsou naprosto oldskůlové. Těch zmíněných ponaučení je málo a spíše jde o rádoby zábavné vaření, kuchtění, nacpávaní si břich...a pak nemá mládež kynout, když se o medvědech dozví jen toliko, že se pořád cpou :-) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento snímok je určený skutočne tým najmenším deťom a je viac-menej kompilátom niektorých častí rovnomenného večerníčkovského seriálu. Nie som si istý, či takýto film má patriť do kina, ale budiž. Je to milé, hravé, zaujímavé retro animácie. To je ale tak všetko. Do kina jedine s dieťaťom. 55 % ()

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Malý medvěd Miško s velkým medvědem Nedvědem podnikají opravdu bláznivá dobrodružství, aby si uvařili něco dobrého k jídlu. Jenže to se neobejde bez občasných hádek, slavení Vánoc v létě nebo lovení lanýžů pod sněhem… Krásná pohádka, líbí se mi ta jednoduchost zpracování. Za málo peněz a jak hraje, panečku! Ale přiznám se, že při sledování trpím jak pes. Honí mě mlsná, až na mě skoro udělala “kuk”. Když dělají jedno jídlo, tak je to ještě sranda si ho doma udělat, ale když ti blbci dělají zároveň smaženici a palačinky, co si má člověk sakra vybrat?! Tečou mi sliny a nemám doma houby. :-( Budou to asi palačinky, hlasuju pro Miškův nápad. ()

Davule 

všechny recenze uživatele

Můj šestiletý syn tenhle večerníček miluje a já..éé.. no koukám na to taky :)) A hudba je tu top, protože Prokop Holoubek umí. ()

Související novinky

Reklama

Reklama