Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terrie Carpenterová a David Crabtree jsou dva nejoblíbenější moderátoři na televizi SHC, tedy Shopping from Home Channel. Jejich profesní vztah je ale velmi problematický, protože ke své práci přistupují naprosto opačně a mají oba úplně jiné představy, jak má správná prodejní TV show vypadat. Terrie je ráda připravená a zná všechny specifikace výrobků. David jí ale vyčítá nudu, protože se podle něj snaží působit příliš dokonale. Naopak Terrie považuje Davidovy hlášky za domýšlivé až arogantní a vyčítá mu, že chce vypadat jako nejlepší přítel každého diváka. Oba dva, i ostatní zaměstnanci SHC později zjišťují, že zvěsti, které kolují po TV stanici, jsou pravdivé: zakladatelka SHC Sharon St. Clairová, která stále moderuje segmenty spotů v hlavním vysílacím čase, včetně Měsíčního výběru, který přitahuje čtyřikrát více diváků než jakýkoli jiný segment, odchází do důchodu. A právě Sharon společně s představenstvem rozhodnou o jejím nástupci jak na pozici moderátora/moderátorky těchto lukrativních časových slotů, tak na pozici samotné šéfky společnosti. Terrie a David jsou na užším seznamu kandidátů. Vzhledem k tomu, že každý z nich má co se týče diváků velmi specifickou a odlišnou demografickou skupinu, Sharon navrhne, aby oba začali některé segmenty uvádět společně, což se ukáže jako dobrý nápad nejen proto, že každý z nich dokáže přitáhnout své stálé diváky... (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Martinka888 

všechny recenze uživatele

Takový trochu horší remake na "Ugly truth", ale neurazí.. Herci jsou sympatičtí, žádné přehnané drámo, konec jasný.. Prostě hallmarkovská klasika na nedělní odpoledne :) ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama