Reklama

Reklama

Lovecký úplněk

Trailer

Obsahy(1)

Trojice mužů se rozhodne vyloupit velké sídlo ve chvíli, kdy jsou tři mladé sestry samy doma. Všechno se ale zvrtne, když se ukáže, že tam na ně číhá děsivá síla. (Netflix)

Recenze (9)

Ron_F 

všechny recenze uživatele

Tento film je několikátým hororem, který jsem tento týden sledoval na Netflixu. Asi takto, z těchto filmů (The Curse of Halloween Jack, Noční můry z temnot a Noční vlk) mi vadil nejméně. Ale bohužel to není tedy žádná pochvala. Zajímalo by mě, kde tvůrci hledají v dnešní době scénáristy. Že by je ve snaze ušetřit hledali po léčebnách pro duševně choré? Další horor, kde se děj rovná takřka nule. Rozuzlení není nic než patetické klišé. Alespoň mě tento film ale nevytáčel, ani nenutil k smíchu. Maska vlkodlaka se mi moc líbila, ale bohužel vlkodlak je vidět jen v jediné scéně, což je opravdu škoda. Nebyl vůbec špatný. Jednu hvězdičku posílám maskérovi/tvůrci vlkodlaka. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Za ten nápad, kterej ale Michael Caissie totálně neukočíroval snímku aspoň tu 1hvězdu dám. Škoda, že záživných je až posledních cca 20minut. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Thomas Jane, Tina od Freddyho, krásná Katrina Bowden..........prostě jsem si myslel, že to nemůže být zase tak hrozné, ačkoliv žádný zázrak jsem nečekal. Jenže ono to bylo ještě horší. Prakticky hodinu se nic neděje. jen tu tajtrdlíkují různé postavičky, přičemž jedna je hůř zahraná než druhá. O něčem jako je napětí, atmosféra či nedej Bože triky si divák může nechat jenom zdát. Zhruba v polovině je jasné, jak jsou karty rozdané, takže o nějakém překvapení na závěr se také nedá moc mluvit. No a masky radši ani komentovat nebudu. Celkově se jedná o jeden z nejhorších vlkodlačích hororů vůbec. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je snad nejhorší vlkodlačí horor všech dob. Tři chlápci se chystají vyloupit barák kde jsou sami 3 ženské (rodiče odjeli pryč) akorát se jim to vymkne z rukou. Pak zjistíme, že to vše je celé plán film má 82 minut z toho vlkodlaka (1 z 5) uvidíme tak 5 minut a trikově vypadá hůře než ten v hororu Kvílení (The Howling) vraždu neuvidíme ani jednu. 5 procent za kásting ženských to jediné se povedlo. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Slabučký pokus o spojenie thriller, horor a supernatural prvkov a ich striedavú kombináciu v jednom filme. Príbeh a samotná koncepcia, aj keď v tom nič nového nie je, by ešte aj fungoval, ale scenár, réžia a herecké výkony nie sú na požadovanej (aspoň na minimálnej) úrovni (o harmónii už nehovorme vôbec). P.S.: Jedna hviezda za to, že hneď na začiatku som neprišiel na skutočný úmysel (plán) rodiny. Osobné hodnotenie: 50% (*) ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Já tomu dám tři ... kokotina co zabavila a docela i příjemně překvapila ... ze začátku divný a blbý ... pak se to vyjasnilo ... sice total klišé ... ale tak blbé až vtipné ... ()

helraiser odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně nemysleli vážně, že ne... Naprostý dno, hloupost, nuda. Vlkodlačí horor je v úplným rozpadu a zániku. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Mělo to dobrý nápad, ale provedení bylo amatérské a nudné NESYMPATIČTÍ, NUDNÍ HERCI A NEŽ PŘIJDE NĚJAKÁ AKCE,  TO SI ČLOVĚK POČKÁ. ()

Reklama

Reklama