Reklama

Reklama

Pán tygrů - Série 2

(série)
Trailer 2

Epizody(5)

Obsahy(1)

Nová skandální obvinění a další šokující odhalení. Strhující příběh Joea Exotica, Carole Baskinové a Jeffa Lowea ani zdaleka nekončí. (Netflix)

Recenze (13)

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Citelně tu chybí Joe Exotic, kterého tu jen občas uslyšíme, jak se lituje přes telefon ve věznici. On tedy za ty mříže patří a je to solidní parchant, ale ukazuje se, že ve srovnání s dalšími ujetými parchanty - a zde přibydou i další - je to právě on, který má tu "star power" a je celkově nejvíc fascinující. Většina zbylých bizarních postaviček mě až tolik nezajímala. Někteří "chovatelé tygrů" po skončení původního dokumentu dostávají docela solidní čočku a většina z nich není z úspěchu Tiger Kinga moc nadšená. V druhé části vidíme dopad na některé další divnolidy, co jsou zabednění hajzlové, ale také se tu hodně šťouráme v minulosti. Konkrétně se autoři snaží dát dohromady, co se stalo s prvním manželem Carol, o které se nyní celý svět domnívá, že ho zabila. No, její chování sice bylo zatraceně podezřelé, ale ukazuje se, že chování manžílka taky. Dozvíme se dost zajímavé informace, ale na kloub všemu nepřijdeme. Hlavně se tu ale objeví pár dalších bláznů, kromě lidí, co milují exotická zvířata, třeba ambiciózní právník, který leze do zadku Trumpovi, či "paranormální detektiv". Celkově stále solidní zábava a solidní bizár. (7/10) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už tam nie je ten wow efekt. A je to bez hlavnej hviezdy a príliš skoro (úplne nerozumiem zmyslu dokumentovania živých prípadov). Netflix tieto dokumenty vie, preto jednotlivo za 4*, ale ako celok? Prvé tri časti kludne preskočte, ide prakticky len o vystrihnuté zábery z prvej série a mierne rozšírenie. Od švrtej časti teda príde aj niečo nové a konečne nejaká satisfakcia. Tri a pol. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tiger King 2 : Vidláci vrací úder.Po zajímavé první řadě je tu dvojka a bohužel už tolik zajímavá není.Vrchní exot sedí ve vězení a snaží se dostat ven a zbytek jeho přátel,nepřátel a dalších individuí usilovně pracuje na tom,aby se dostali za ním (minimálně pár z nich).Oproti jedničce tedy v tomhle směru žádná změna.Plusem je,že se konečně začalo něco dělat pro ty zvířata...60% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série se té první asi nevyrovná co se týče takového toho prvotního šoku z celé té látky, ale moje nadšení dost silně přetrvává. Background těchhle všivejch hajzlů z tigří branže mě bude zajímat asi navždy, protože jejich příběhy prostě nevymyslíš. Tahle část si hraje spíš na takovou detektivku a snaží se rozkrývat záhady, které první série jen naťukla, jako například zmizení manžela Carole Baskin a její podivné videodeníčky. Pak tam máme nové poznatky o zrádným Jeffovi a případ žaloby schizofrenního Tima. Líbí se mi, že to obsahuje i jistou dávku aktivismu a v podstatě se to snaží konat dobro a dokázat, že tyhle lidi by měli mít v tom, co dělají utrum. Je tu celkem hodně otevřených nových kapitol, které dodávají člověku chuť rovnou skočit na další díl a tempo si to tudíž udržuje s přehledem. ()

campix 

všechny recenze uživatele

První série Tiger Kinga měla obrovský úspěch. Tahle gay/redneck odysea točící se kolem chovatelů velkých šelem měla velký dosah a skončila tak jak skončila, takže druhá série je evidentně produktem těch lidí, kteří se na Joe Exoticovi zviditelnili. Načrtnuté linky se zde propracovávají dále do hloubky a skáče se tu z motivu na motiv. Od Carole Baskin a osudu jejího zmizelého manžela až po komplot ostatních chovatelů proti Joeovi. Nic z toho se ale ve finále nijak neuzavře, a tak je Joe stále ve vězení, Carole Baskin stále v pohodě a ostatní si uživají svojí minutku slávy. Velký sešup dolů, ale úspěch první série nešlo prostě zopakovat. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se zde trochu přestřelili v tom, že jim nedochází, jak moc lidé milovali tu bizarnost a tupost první série. Lidi na to koukali kvůli Exot(ic)ovi a ten sedí. Takže toho moc neřekne. Nemá to moc smysl. Škoda. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhé sérii už chybí jednak ten moment překvapení a hlavně hlavní hrdina. Takže se jen načrtne pár teorií (kdo zabil manžela Carol? atd), ale ve finále se člověk nic moc nového nedoví. Přijde mi to jako bonusový materiál k s1. 4/10 ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme tady pokračování této šílené kauzy. Všechno je najednou jinak. Každý má máslo na hlavě, ale konečně se začalo něco dělat pro záchranu těch krásných koček a to je pro mě asi nejdůležitější. Ovšem konec mě dostal, poněvadž umřel největší sympaťák celé série Erik Cowie, kterému dle mého, na zvířatech opravdu záleželo. Za mě 85% ()

Tr0nic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria sa odohráva skôr v investigatívnom štýle. Pátranie po bývalom manželovi Caron Baskin (Don Lewis) a snaha dostať Joa Exotica z väzenia. Nakoľko sú informácie ešte ,,čerstvé" a veľa vecí sa ešte vyšetruje, nedozvieme sa nejaké prelomové informácie. ()

Sashmen13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šaráda pokračuje, největši zklamání je asi Tim, který měl velkou hubu keců a nakonec brečel jak malé dítě. I am trained sniper by US army... to bylo smutné, stejně jako zvířata těchto lidí, kteří to asi dříve mysleli dobře, ale pak se to tak podělalo. ()

Reklama

Reklama