Reklama

Reklama

Zombi Holocaust

  • Itálie Zombi Holocaust (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Zombie! Kanibalové! Šílený vědec! Tento film má vše, co správný fanda hororu potřebuje štěstí. Malý, zdánlivě idylický ostrov kdesi ve východní Indonésii se stává dějištěm strašlivých událostí. Šílený doktor O´Brien zde ve svých laboratořích provádí nelidské pokusy s nevinnými domorodci i jejich mrtvými těly. Situace se vyhrotí po příjezdu čtyřčlenné expedice, pátrající po tajemném božstvu zvaném Kito. Vše směřuje k nevyhnutelnému střetnutí zombie s kanibaly! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (78)

giallo 

všechny recenze uživatele

Řeknu to na rovinu i trash se musí umět točit!! Všichni zatracují Fulciho, ale na tomhle filmu je krásně vidět, jaký on byl v tomhle ohledu "génius". Ta pokleslá zábavá plná špatných herců, štiplavých gore efektů a nahého násilí se taky musela umět točit. Girolamiův pokus o kombinaci Fulciho Zombi 2 a Lenziho Kanibalů dopadl katastrofálně. Pusťte mi do žil Fulciho a to hodně rychle! ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jde o trash nehorázných rozměrů, přece jen by ho každý hororový fanda měl vidět. Vznikl ve stejném roce jako Zombi 2 a Cannibal Holocaust, nicméně vydělávání na případné záměně názvů je to nejmenší, co dnes diváka může trápit. Především - filmu rád odpustím nedostatky, pokud je přebije svými klady. V tomhle případě by člověk čekal úchylnou porci gore, ale dostane jen porcování srandovních paňáců, figurínu s ulomenou rukou a statisty (srandisty?) s bramborákem v obličeji místo zombíků. Všechno se topí v nudě, odfláklosti, lacinosti a stupiditě, závěr je megaklišé. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Roztažená Delli... to jsme vidět chtěli!“ Šermovat cizím termitem „trash“ nebudu, libozvučnější „škvár“ postačí. Viděno v rámci Horror married challenge, pro doplnění filmového brakového vzdělání. Jak říkám, škvár, ale dá se u toho pochechtávat. Plytkému scénáři i hlubokým dialogům, omalovánkovému gore a „vědecké laboratoři“ s hliněnou podlahou, v rozpadající se barabizně. Zaujala i jednoduchost transplantace mozků, takříkajíc na koleně. TRA-SH-OCK WINDOW: [][] Co, kromě 5 kilometrů umělých střev, mě zaujalo? Ꚛ Umělecké střevo lidožroutů, viz jejich bodypainting. Ꚛ Kamenný obětní oltář typu Spread widely. Ꚛ Využití potenciálu Alexandry Delli Colli, která se svlečená snad už narodila. Ꚛ Nešvary zombíků, už tenkrát! Chvíli mátohy, pak sprinteři a přestože bezmozci (!), plní sofistikované úkoly, např.: „Chyťte ho a přivažte na operační stůl![][] Jen jedno mi uniklo. Kdo vlastně rumpálem narovnal ten obětní kámen s roztaženou Lori, čímž ji v očích lidožroutů pasoval na Vedoucí kantýny? Dvakrát zamručím a rukou nad tím mávnu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl, jak spousta lidí tenhle kousek vychvaluje pomalu do nebes: musel jsem ho prostě mít, přestože zombie žánr je můj asi nejméně oblíbený. Po jeho shlédnutí si však říkám 'sakra tohle mělo být ono'. Ruku na srdce, já myslel že jde celou dobu o nějakou komedii - či parodii na Fulciho. Nelogické chování postav, gumovitost veškerých efektů, do očí bijící kopírování známějších filmů atd... Kdybych tady vyčetl všechny blbosti, tak to bude jeden dlouhý spoiler!!! Na druhou stranu je ovšem pravda, že jsem se nachlámal jako prase + hrála tam pěkná ženská (mimochodem nechápu jak se jí podařilo dostat ze spárů kanibalů, asi jí chtěl někdo přefiknout později). Za tu srandu kolem dám alespoň průměr. 5/10 ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Nostalgická jazda džungľou, ktorá každou minútou evokuje všetky nechvalne známe talianske gorefesty z kraja 80s. Masky sú horšie ako povedzme v Zombi 2, nemá to presah ani atmosféru, alebo sociálny podtext kanibalských flákov. Ani natočenie nie je tak parádne ako u Fulciho. Ale ... Hudba je skvelá, gore fantastické, Alexandra Delli Colli úchvatne sexy a vôbec, každý fanda early 80s talianskych splatterov a rýchlodabingových VHS peciek tu bude drvivo nostalgicky ihneď doma. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy asistent Toran (Roberto Resta) vyskočí z okna, se při dopadu oddělí ruka z figuríny imitující jeho tělo. V následujícím záběru, kdy Toran umírá, má ovšem obě ruce v pořádku. (masekjc)
  • Film obsahuje minimálně dvě scény z legendárního zombie hororu Zombi 2. Objeví se zde i stejné exteriéry a herci ze jmenovaného filmu. (folklorman)
  • Film bol zakázaný v Nemecku. (Paldiny)

Reklama

Reklama