Reklama

Reklama

Epizody(14)

Obsahy(1)

Kdo doopravdy řídí náš stát. Kdo řídí ty, kteří tvrdí, že něco řídí. Malá kancelář uprostřed Prahy je skutečným centrem české politiky a její šéf nejmocnějším mužem republiky. Zkrátka co Mohamedu Mekka, to Čechu Blaník! Antonín Blaník. Profesionální lobbista, který si na dlouhé řeči nepotrpí, problémy řeší rychle a bez odkladu. (38film)

(více)

Recenze (17)

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Kancelář Blaník se držel ještě v rámci jakýchsi mezí. Tady už je to přes čáru v tom smyslu, že se z toho stala fantasmagorie. Vtipy jsou trapnější, scénář méně promyšlený (řekl bych, že je snad i prvoplánový a nepřepisovaný, neupravovaný). Zápletky už tolik nezaujmou, i když se občas nabídne zajímavé téma - které tak zůstane promarněné. Za mě jenom slabší průměr, což je oproti předcházejícímu seriálu docela škoda. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Po devíti dílech zatím zklamání. Působí to, že si daný sponzor, uváděný v titulcích, zřejmě zastesknil, že už není Tonda Blaník, tak si ho zaplatil, a tvůrci museli hned vyběhnout na plac vytvářet nové díly. Díly v karanténě jsou zatím to nejslabší, co Blaník přinesl, tady měli tvůrci zareagovat tím, že sérii přeruší, a ne dělat skype formu pořadu, která nefunguje. ()

Reklama

niska98 

všechny recenze uživatele

tak já mám Kancelář Blaník už docela dlouho ráda a znám všechny díly, takže jsem se těšila až se dostanu k tomu pokračování a nejsem vůbec zklamaná. obvzlášť některé díly a situaci byly výborný. zkrátka mě tenhle koncept baví. Ale jde hlavně o reakční parodii, takže se netrefí do vkusu každého. doporučuju těm, co mají rádi parodie, politické parodie, a chtějí se docela dobře pobavit. Body na víc za novinové články. Protože ty jsou hodně boží ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek skvělý. Starý dobrý Tonda Blaník. Bohužel s karanténou nepřišlo odložení, což seriálu moc neprospělo a přišel kvalitativní úpadek. Skvělé díly: Pivo a tři DPH, Karanténa Blaník, Dvojníci, Království za Koněva (Asi nejlepší z těch karanténích) Z původního úmyslu dát 4 hvězdy jsem spadl na tři. 60% ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Tonda Blaník se zase rozjíždí a šije kolem sebe stále dost ... uvidíme zda mu nedojde dech. Začátek byl slabší, ale 3. a 4. díl byly bezva, takže zatím ho podpořím 4 hvězdami a budu pečlivě sledovat dál. Další díly už nějak moc nebaví, koronavirus negativně zapracoval, takže snižuji známku a doufám, že se časem vrátí s něčím zajímavějším. Nejspíš nemá cenu sledovat, aby tenhle seriál zbytečně nezkazil reputaci původní Kanceláři. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Od 5. epizody bylo natáčení ovlivněno zákazem vycházení v době pandemie koronaviru. Herci a tvůrci tak nemohli natáčet v ateliérech a každý z herců tak natočil svou část ve svém domovském prostředí. (fabecc1222)
  • Ve scéně, kdy Tonda (Marek Daniel) telefonuje se svoji matkou, si pozorný divák může všimnou toho, že Tonda drží svůj iPhone obráceně. Tedy sluchátkem k ústům a mikrofonem u ucha. (Skarface)

Reklama

Reklama