Reklama

Reklama

Komici v montérkách na šňůře

  • Česko Komici na šňůře (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ať se vám to líbí nebo ne, jsou prostě takoví, jací jsou. Tento komediální filmový sestřih je přehlídkou nejúspěšnějších vystoupení čtyř komiků: Jeffa Foxworthyho, Billa Engvalla, Larryho Cable Guy a Rona Whitea. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Když byť jediná epizoda seriálu Walker Texas Ranger ovlivní váš život,tak ste blbeček :-D Spousta humoru vyloženě pro Američany,takže kdo nezná prakticky apoň trošku ze všech směrů americké kultury,nemá šanci se usmát,ale že mě v palici znalost Ameriky lehce uvízla...plno kousavých vtípků těhle klasickejch americkejch buranů jsem docela ocenil. ()

kobe.AIR 

všechny recenze uživatele

Bohužel mi nesedli všichni čtyři, takže plný počet nemůžu dát ani náhodou. Vynikající Jeff Foxworthy, velmi dobrý Bill Engvall, namachrovaný a dost trapný Ron White a totálně přízemní Larry The Cable Guy s vtípky ze samého dna humoru. Není divu, že zrovna Cable Guye američané žerou ze všech čtyř nejvíc. ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Nářez, nářez, nářez, nářez a ještě jednou nářez. U tohodle jsem se opravdu od srdce zagebil víc než u čehokoliv jiného. Ta čtveřice komiků opravdu rulezzz, hlavně Bill Engvall, vyprávějící o příhodách své rodiny. Prostě dokonalost sama o sobě. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::::::: Pár dobrých vtípků tam bylo, ale jinak bohužel nic moc. Nechci napsat "trapné", protože každý má jiný smysl pro humor. Asi jsem se dohromady zasmál tak pětkrát. Ale jak říkám, záleží pouze na vašem smyslu pro humor. Proto je taky moje hodnocení takové, jaké je. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama