Reklama

Reklama

Jak vypadá domácnost rockové superstar Ozzyho? Co dělají jeho manželka Sharon nebo děti Jack a Kelly? V kultovní reality show nahlédnete do nejintimnějších zákoutí skutečného života rodiny Osbournovy! Ve čtyřech sériích, čítajících 51 dílů, budeme svědky každodenních aktivit kontroverzní rodinky, od běžných úkonů, jako je návštěva zubaře či plánování dovolené, přes kritické okamžiky, které představovalo Sharonino onemocnění rakovinou nebo Jackova odvykačka, až po Ozzyho nehodu na čtyřkolce, při níž málem zahynul. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Ozzy Osbourne (vlastným menom John Michael Osbourne) je v mojich očiach vysoko rešpektovanou ikonou svetovej rockovej scény. Extravagantný umelec, ktorý výrazným spôsobom rozšíril dimenzie tvrdej gitarovej hudby. Mám rád jeho sólové projekty, rovnako ako aj nahrávky z doby, keď bol frontmanom legendárnych Black Sabbath. Chcem si ho pamätať ako šialeného rebela, šokujúceho showmena a výnimočného speváka. Rýchlo chcem zabudnúť na tú zazobanú, roztrasenú karikatúru, ktorú zo seba urobil v tejto nezmyselnej reality show. Starý vulgárny kretén, čo sa váľa v prepichu spolu so svojou slizkou rodinkou. Odpad! ()

qVitek 

všechny recenze uživatele

Nevěřil sem, že to myslí vážně.Ale pak tam Ozzy narazil do kamery nebo udělal nějakou hloupost, že mu ten bod z lítosti prostě musím dát. Opravdu je ohromné, jak se někdo dokáže takhle snížit pro peníze. Ozzy tímto ztratil svoji hrdost, čest, nemůže se na sebe ani podívat do zrcadla...I za to máš bod, Ozzy, užij si ho ve zdraví...a už nikdy nedávej do huby netopýry ! ()

Reklama

kleopatra odpad!

všechny recenze uživatele

Ozzy je skvělý muzikant. Je fajn, když člověk sám sebe bere s nadhledem a dovede si ze sebe i ze své "family" dělat legraci, ale tohle je vrchol nevkusu. Nevím, proč to Ozzy dělá. Musí mít prachů jak šlupek, tak proč prodává svůj třas, tlustý rozmazlený smrady a manželčinu rakovinu?! Je to prostituce nejhrubšího kalibru. ()

Tommy987 odpad!

všechny recenze uživatele

Sharon, what the fuck is that fuckin' dog doin' on my fuckin' sofa?! How the fuck you think I should know that, Ozzy?! Kelly, what the fuck are you waiting for? C'mon and eat your fuckin' dinner! Oh dad, fuck it, I'm already fuckin' late! Jaaack, move your ass and get in the fuckin' car....... A takto by sa dalo pokračovať donekonečna. Táto odporná, nudná, nevkusná a ešte raz odporná reality show patrí spolu s Jackass k tomu najprimitívnejšiemu, čo MTV počas svojej existencie stihla zo seba vypotiť. Ozzymu tie odkusnuté netopierie hlavy a tony spotrebovaného fetu očividne zdegenerovali telo i rozum a stal sa z neho senilný starý trapko, ktorý už nedokáže povedať 3 normálne navzájom súvisiace vety. 0/10 ()

mandlova odpad!

všechny recenze uživatele

hmmmm...reality show a rebel ozzy? Nevím, jestli se na něj vůbec dívají jeho fanoušci, vždyť jak jinak se dají ztratit iluze o idolu než ho vidět v teplácích, šourajícího se v bačkorách, slintajících do polštáře, který má skoro na vše nějakého asistenta a nezvládá ani svou rodinu...to má být ten divoch,co okusoval netopýrům hlavy? A pokud někomu připadá zábavné slyšet během jedné minuty tolik sprostých nadávek, kolik ani snad neznám...děkuji, já už na základní škole nejsem ()

Zajímavosti (5)

  • Sharon si přála pracovat na reality show o své rodině už dávno, ale televize se o ni až do uvedení epizody pořadu Cribs (od r. 2000) nezajímala. (Martin_W)
  • Ozzy a Sharon mají celkem tři děti, avšak nejstarší Aimee si zvolila, že v seriálu vystupovat nebude. Odstěhovala se do nedalekého apartmá, kde se věnovala své zpěvácké kariéře. (Martin_W)
  • Smlouva na vlastní reality show byla rodině Osbournových nabídnuta poté, co si jich všiml jeden z producentů v televizním pořadu MTV Cribs (od r. 2000). (Martin_W)

Reklama

Reklama