Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 1958 - často unesený Russell Keys (Steve Burton), který už dávno opustil svou rodinu a schovává se před dalšími únosy, bojuje o to, aby jeho 13letého syna Jesseho (James Kirk) nečekal stejný osud. Vrátí se do svého domova v Illinois a přesvědčí svého syna, aby s ním utekl. Owen Crawford (Joel Gretsch) v Roswellu selhává ve svém úkolu objevit tajemství mimozemské kosmické lodí, kterou našel před 10 lety, a radikálně přestavuje celý tým. Tuší, že odpověď může spočívat v Jacolovi Clarkovi (Anton Yelchin), mladém synovi Sally (Catherine Dent), který, zdá se, je obdařen zvláštní mocí. (sator)

(více)

Recenze (3)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem zajímavější, než minule. V posledních 20 minutách tu sice zase nastoupí typicky hollywoodské klišovité scény, ale jinak mi tu děj přišel víc mysteriózní, poutavý a propracovanější, včetně několika zajímavých nápadů. A na rozdíl od pilotu mě to skutečně bavilo sledovat, dokonce i po celou dobu. Akorát teda tu malou holku vypravěčku pořád nesnesu, plakátových mouder z ní vypadalo víc než v minulém dílu... Slabé 4* ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jste malé děcko netoužíte po ničem jiném než aby pohádky které vám maminka čte byly pravdivé. Myslíte, že můžete zalézt do světa který je v každé knize a žít v obrázcích na každé stránce. Přitom se ale v hloubi duše uvědomujete že něco takového se nikdy nemůže stát a právě díky vědomí že kouzla nejsou doopravdy kolem vás, že jsou někde za vedlejším kopcem nebo třeba v příští pohádce se v noci cítíte tak bezpečně ve své postýlce a jistě byste nechtěli aby tomu bylo jinak.------Jsou chvíle kdy se zdá, že má celý svět strach, kdy strach je něčím s čím musíte žít den po dni.Když lidé dostanou strach tak dělají spoustu nejrůznějších věcí, bojují nebo utečou, zničí to čeho se bojí, nebo se od toho snaží dostat co nejdál. Změní to v něco po čem můžou střílet dětskými pistolkami.-------Vánoce jsou plné Naděje, děti doufají že dostanou nové hračky. Když jste starší jsou hračky větší ale naděje zůstává stejná. Někteří lidé snad doufají v pokoji na Zemi či třeba v lepší zítřek, ať už si ho představují jakkoliv. Většina však stále chce něco barevného lesklého a nového.----------- Proč lidé tak zoufale touží po tom aby nebyli sami? Proč nacházíme větší útěchu v pomyšlení že nás někdo sleduje, než kdybychom věděli že nás nesleduje vůbec nikdo? A proč bychom vlastně díky tomu měli být méně sami? Koneckonců, kdyby tam nahoře někdo byl nebyli bychom my všichni společně stále sami?------------Když jste malý myslíte si že víte všechno, ale to poslední o co doopravdy stojíte je vědět příliš mnoho. Ve skutečnosti chcete aby se dospělí postarali o to že bude svět bezpečným místem kde se sny mohou vyplnit a sliby se nikdy neporušují a když jste malý, nezdá se vám to jako nějak přehnaný požadavek.------- Lidé věří tomu, čemu chtějí věřit.Nacházejí smysl tam tam kde mohou a úporně se toho drží. V konečném důsledku nezáleží na tom co je trik a co je pravda. Důležité je, čemu lidé věří. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O poznání lepší/zajímavější než první díl. Děj odsýpá a konečně se i něco zajímavého dozvídáme a dokonce to i začíná dávat nějaký smysl, za což jsem nesmírně rád, tak snad to vydrží a nepokazí to. ()

Reklama

Reklama