Reklama

Reklama

Epizody(26)

Obsahy(1)

Sú príťažliví, krásni, sympatickí... a bojujú proti svetovému terorizmu! Catherine Oxenbergová a Brendan Kelly velia jednotke H.E.A.T. - špeciálnym tajným agentom, ktorí pôsobia po celom svete z mexickej základne maskovanej ako modelingová agentúra. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak není to tak dávno co jsem si tuhle sérii z roku 1998 stáhnul a celkem z chutí se do toho pustil. Neměl jsem velká očekávání. No i ta malá byla nakonec celkem sražena směrem dolů. První řada byla minimálně o třídu lepší, ale tu se mi bohužel nedaří sehnat. Co se druhý řady týče, tak u ní si pamatuji, že ani když jsem ji viděl prvně kdy mi bylo tak 16, tak už mě to moc nebavilo. Chybí mi tu většina týmu z první série co už do toho nešla. Navíc ta blondýna je neskutečně otravná. Pokusy o hlášky taky moc nefungujou. Slabé to je.35% ()

AD P 

všechny recenze uživatele

Menej ucinkujucich oproti prvej serii, co ma vsak aj svoje vyhody. Oblubena cast je prave ta v ktorom hostuje David Carradine. Skoda ze nebolo viac takto hostujucich hercov, mohlo to s tymto serialom dopadnut lepsie ! ()

Reklama

Reklama