Reklama

Reklama

Profesionálové z CI5

(seriál)
  • Velká Británie CI5: The New Professionals (více)
Velká Británie, 1998, 13x50 min

Obsahy(1)

Tento seriál nás zavede do prostředí britské speciální služby CI5. Díky příkazu ministra může CI5 použít jakýchkoliv prostředků, aby vyřešila případy terorismu, spiknutí, nájemných vrahů a radikálních skupin. (duklak2)

Recenze (32)

Max Q. 

všechny recenze uživatele

Hodnocení "odpad!" mi brání dát pouze fotografie Cowleyho na stěně toho nového šéfa. Možná, kdyby neexistovala ta klasika a šlo by o úplně jiný seriál, snad bych byl smířlivější. Takhle ale vzali dva modely a jednu modelku se smyslem pro humor tříletého dítěte a spoléhají na zavedené jméno seriálu. To je ubohé. ()

Mes-siah 

všechny recenze uživatele

Zoberieme najnovšiu technológiu, pridáme ošúchané nápady, vynásobime mladou krvou a vzpadne stoho VELKÁ NULA. Scenáristi tu už vôbec nerátaju zo zdravým selským uvažovaním, vždy sa odvolávajú na najnovšiu technológiu, no ale to nejde omielať do nekonečna. Moje pocity o serialy dostatočne presne opísala Faidra ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Tosimem - nový kabát je líbivý a neurazí, dokonce solidně pobaví, ale Shaw a Collins jsou legendy, se kterými se tito nováččci nemohou měřit. A protože si je bez Gordona Jacksona neumím představit, je na tom trošku bit i jinak kvalitní Edward Woodward. 50%, na kterých má podíl i to, že tady jsem poprvé viděl Lexu Doig. ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Tvorcovia si za to môžu sami. Snažiť sa tak hyenisticky zviezť na takej seriálovej klasike! Už ani úvodná znelka nemá gule. Noví hrdinovia majú medzi sebou novú posilu - dievča. Milovníci pôvodného seriálu, skúšobná otázka: viete, čo by s dievčaťom medzi sebou urobili Body a Doyle? Tento ôremake" ma ako fanúšika jedinečného "originálu" doslova urazil a vlastne ma uráža už to, že tejto odpadovej sračke vôbec píšem komentár. Ale už kvôli Cowleymu musím. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Professionals z osmdesátých let byli ve svém žánru jedním z nejlepších, ne-li nejlepším seriálem. Zhýčkaný divá, který zjistil, že existuje pokračování, měl vysoký index očekávání. Ale ouvej, přišlo cosi katastrofálního. Nablblý seriál, na úrovni amerických tean-krimi, bez chutě a zápachu, nudný a blbý od začátku do konce. Viděl jsem jen tři díly - u prvních dvou jsem nemohl uvěřit, co se stalo z mého milovaného seriálu, u třetího jsem konečně pochopil, že to není počáteční (stěží odpustitelné) přešlapování štábu na místě, ale že je to naprostá neschopnost, která je neodpustitelná. Nikomu, kdo měl rád Professionals NEdoporučuji, aby se díval - rozčarování postupně přejde v bezmocný hněv a znechucení. Hodnotil bych 40%, ale za zneuctění tematu odečítám ještě deset. Nápaditost, herecké výkony, inteligentní humor, napětí a dynamika děje - to vše chybí. Z Professionals nezůstalo vůbec nic. ()

Reklama

Reklama