Reklama

Reklama

The Master

(seriál)
  • USA Master Ninja
všechny plakáty
USA, 1984, 13x45 min

Hudba:

Bill Conti

Hrají:

Lee Van Cleef, Timothy Van Patten, Šó Kosugi, Kane Kosugi, Anthony De Longis, Demi Moore, Claude Akins, Clu Gulager, Lori Lethin, Peter Looney, Soon-Tek Oh (více)
(další profese)

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po 3 dílech. Ostatní jsem bohužel nějak nenašel. Nicméně si myslím že je to slušný seriál s parádním Cleefem který jako ninja vůbec nevypadá ale dokáže se udržet pod autem které vyloženě jezdí rychlostí 100 km a na kopcích skáká a navíc potom zmlátí dalších 10 lidí. Patten je jeho učeň a dělá věčně průsery. JE to prostě takový budy film se vším všudy, mentor a žák který neposlouchá. Ale je to zábava sice hloupá ale já se bavil. Příběhy jsou obyčejné(únos dcery, začátek učení) Viděl jsem horší. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Dnes už takmer zabudnutá 13 - dielna séria o mladíkovi (TIMOTHY VanPATTEN), ktorého si pod svoje ochrané krídla vezme starý majster (LEE VAN CLEEF) bojového umenia ninjov. Napriek tomu, že na choreografii súbojov sa podieľal slávny SHô KOSUGI, bitky sú relatívne biedne a je vidieť, že zúčastnení herci nemajú o bojovom umení ani páru. A hoci epizódy v ktorých KOSUGI (ako záporák) účinkoval patria k tým lepším, vo výsledku sa jedná o priemerný akčný seriál v ktorom je bojové umenie ninjov len akýmsi atraktívnym pozlátkom. (8.10.2007) ()

Themyth 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné spomienky na moje detstvo a každodenné priam nábožné sledovanie stanice ORF. Bohužiaľ s odstupom tých mnohých rokov po umeleckej stránke tomuto seriálu nemôžem dať viac ako dve hviezdičky. ()

Reklama

Reklama