Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Moore v roli vojenské důstojnice, kterou vybrali na výcvik do speciálních oddílů americké armády. Nejdřív ale musí překonat nástrahy vojenského výcviku, mužské povýšenosti a dokonce sabotáže, aby dokázala své schopnosti, přičemž si je celou dobu vědoma, že budoucnost žen v armádě závisí na úspěchu její mise. (Intersonic)

Recenze (286)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Námorníctvo už nieje tým čím bývalo! Už to nieje ten čisto pánsky klub v ktorom si členovia po nociach leštia svoje samopaly. A tými samopalmi myslím samozrejme bajonety. Nie-nie. Do sveta chlpatých podpazuší a zaparených vajec prichádza očividne svojím zovňajškom neistá politická nominantka s pohľadnejšími krivkami. Avšak po tom, ako po obrazovke začali pobehovať samí chlapi moja pozornosť išla prudko dole, takže nič moc. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Možná jeden ze slabších filmů Ridleyho Scotta, ale přesto velmi kvalitní podívaná se skvělou a alespoň z počátku krásnou Demi Moore. Ve vedlejší roli potěší rozhodně nejvíc Viggo Mortensen, kterého možná několik fanoušků LOTRa ihned nepozná v jeho knírku, ale brzy mu přijdou na chuť. Bohužel je GI Jane filmem bez překvapení a náboje, který by diváka nutil pochybovat o hlavní postavě a jejím "poslání". ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu tohle hodnocení. Film je povedený. Sice na Ridleyho Scotta to není takové napětí, Ale určitě se to povedlo. Herecké obsazení mi zde sedí. Demi Moore se na roli tvrdé ženy hodí. Stejně tak jako Viggo Mortensen. Tento film mě nezklamal. I přes to, že to byla blbá americká propaganda. Naopak. Zapůsobil na mě velice pozitivně. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejhorší akční scény v novodobé historii áčkého vysokorozpočtového akčního filmu. Něco tak neuvěřitelně nevěrohodného a odfláklého jsem v moderní dekádě ještě neviděl. O to víc zamrzí, že je to zrovna od jednoho z nejlepších - Ridleyho Scotta. Mám na mysli samozřejmě tu jedinou opravdovou akční scénu s ostrou municí v závěru. Výcvik je zajímavý, cool a záživný, parťáci Moore jsou správná zvířata a Masterchief Viggo Mortensen je brutální tvrďák. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Začátek je skvělej především díky hudbě, která nezáživné politické kecy velice šikovným způsobem žene dopředu, pak přestane hudba a film trošku povolí, ale jen trošičku, protože co nevidět se Demi pustí do hodně tvrdého výcviku během něhož nejen vypracuje své krásné tělo, ale shodí i tu svojí bohatou hřívu a začne se vypracovávat mezi ty nejlepší vojáky. Krutost při jednom z úkolů mi nahnala až husí kůži. Největší slabinu filmu já vidím ve scénáři, proto jen 4 hvězdičky. Jinak ten podtext filmu, který může vyznít jak feministicky, tak antifeministicky se mi docela líbil :-) 75% ()

Galerie (63)

Zajímavosti (12)

  • Na autenticitu filmu dohlížel Richard Marcinko, zakladatel SEAL Team 6. (Sealteam6)
  • Sam Rockwell měl původně hrát jednu z hlavních rolí, dokončil několik kamerových zkoušek, ale byl nahrazen kvůli zranění. (HellFire)
  • Jeden z instruktorů je skutečným video instruktorem americké armády z oddělení pro zacházení s nebezpečným materiálem známý jako „Sergeant First Class Logan.“ (HellFire)

Související novinky

Willis a Stallone: Akce je pořád baví

Willis a Stallone: Akce je pořád baví

23.08.2011

Jeho bývalá manželka Demi Moore si zahrála G.I. Jane, Bruce se teď připojil k týmu G.I. Joe. Konkrétně v roli „otce všech Joeů“, generála Joea Coltona. Kolovaly o tom drby už nějakou dobu, teď to… (více)

Reklama

Reklama