Reklama

Reklama

Pohoda u krbu

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Uklidňuje vás praskání dřeva v krbu? Pak si neváhejte zapnout prima noční pohodičku! (TV Prima)

Recenze (9)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dá se vůbec něco takového ohodnotit nějakými hvězdičkami? Podobně jako hudební videoklipy nemá tento pořad na filmové (opakuji filmové!!!) databázi co dělat, přesto se tu praskání dřeva a čumění do krbu objevilo. Jasně, někdo u podobných zvuků parádně relaxuje, někoho to uklidňuje – no coby panelákové děcko mě to zrovna moc nerajcuje. Každý má ale jiný vkus a třeba tahle „primácká léčba“ na někoho skutečně funguje… ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ono tohle se hodnotit nedá, vlastně je to jenom video dřeva praskajícího v krbu. Jenže když si to tak vezmu, tak tohle je (a myslím to naprosto vážně), společně s Akváriem na Praha TV a Nočním vysíláním na Sport 5, kde jsou přenosy z jízd vlaků, letadel a lodí, tím nejlepším a nejzajímavějším, co v televizi dávají. Je to opravdu uklidňující a člověk se na to může dívat jak dlouho chce (v televizi teda jak dlouho to půjde) a stejně ho to, řekněme, nenudí. Akvárium a Vlaky jsou top, Krb je o něco slabší, takže mu dám o hvězdičku míň. Pokud tady ale najdu ten zbytek, tak to bude 5* okamžitě. Asi jsem magor, že tohle vůbec nějak hodnotím, ale když v té televizi snad nic lepšího nevysílají... 4* ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Měl jsem v prohlížeči puštěnou TV jako kulisu ke hře... trvalo dobrých deset minut, než mi došlo, že je něco "špatně". Smutné, protože to fungovalo lépe, než ty kraviny, co tam obvykle jsou. Takže to dáme za tři. Lepší, než polovina pořadů, horší než polovina filmů. ()

Neklan006 

všechny recenze uživatele

Režisérský masterpiece. Scénář sice trochu slabší, ale klidně mohu vidět vícekrát, vždycky mě překvapí určitý praskot, který mi předtím unikl. ()

Reklama

Reklama