Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta pochybných až kriminálních existencí se dává dohromady, aby udělala poslední ránu svého života. Vede je Jack Reese (Adam Copeland), který dluží asi 40 mega muži jménem Darius Grouch (Kelsey Grammer), který mu nabídne, že mu promine dluh, pokud pro něj provede takovou trochu netypickou (nemožnou) loupež. Cílem je letadlo (proto Money plane), futuristické létající kasino, kde se hraje všechno možné, ruskou ruletu to počínaje, sází se na to, jak dlouho někdo přežije s jedovatým hadem. Pochopitelně ho stráží (ona je tam také miliarda dolarů v bitcoinech nebo něčem podobném a trochu hotovosti) banda hrdlořezů a Jackovi lidé to vůbec nebudou mít lehké.
Trochu nízkorozpočtové, ani ne 90minutové akční béčko určené rovnou na DVD a VOD. Nechybí ani diskuse obchodníka se zbraněmi a kšeftaře s bílým masem o morálce a jsou tu i logické díry ve scénáři. (Peabody)

(více)

Recenze (10)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

I na prostoru tý krátký délky absolutní nuda která si snaží hrát na něco čím nemůže být, ale přežil jsem to.15% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Letuška co rozbila týpkovi o hlavu flašku, pak mu zaboxovala do břicha a pak mu tam dropla ještě jednu flašku do hlavy neměla chybu.. co to kurva bylo jako? ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak to vyzerá, keď sa banda ochotníkov rozhodne hrať na tvrďákov a zároveň šialene vtipných mužov. Maximálna strata času, hoci sa dá na tom amatérizme zasmiať. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Vyvolavalo to usmev na me caru.Ty machisticke dialogy...V historii hloupych myslenek bylo jen nekolik stupidnejsich nez Money Plane. Celkove nuda. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Po hype, jakým byla brilantní recenze od kluků z Red Letter Media, jsem se těšil na céčkový film, u kterého se zasměju z plných plic. Dočkal jsem se pouze podprůměrného (pokud zavřu obě oči a mávnu rukou nad produkcí) „akčňáku“, který se TAK MOC snaží vypadat jako Mission Impossible a Danyho parťáci, až to bolí. K tomu však nemá dostatečný rozpočet a charismatické herce. Když už je řeč o hercích... Kelsey Grammer, Thomas Jane a Denise Richards potřebovali zaplatit svým dětem za vysokou, takže kývly na role ve filmu, i který by si Hollywood ani neotřel své koule. Je smutné sledovat, jak hluboko až někteří herci během své kariéry spadnou. Obzvláště Kelsey Grammer, který tady hraje rádoby drsňáka se stupidním jménem Darius Emanuel Grouch III neboli „The Rumble“ (debilnější jméno už mohl vymyslet jen pavián). Herci obecně nemají bohužel s čím pracovat, protože scénář obsahuje dialogy, které jakoby vytvořil roboto neznalý lidského chování. Vrcholem neschopnosti 4! scénáristů je snaha vysvětlovat veškeré dění a minulost postav dialogy namísto obrazu (klasické pravidlo každého dobrého filmu je „ show don't tell“). Postavy jednoduše říkají, že ten a ten je ten a ten a udělal to a to. Každý slušný student filmu by dokázal tyhle scény natočit lépe. Dalším příkladem dementnosti scénáře jsou například sázky na různé unikátní události, které probíhají někde na zemi, zatímco sázející sedí v pohodlí v letadle. Borec vyzve sázející, aby řekli, kolik chtějí vsadit, ale vůbec jim neřekne na co. Takže každý sází totálně na slepo. Nebo si můžou zahrát poker, kde krupiérka míchá karty v ruce namísto používání mašinky. Opravdu profesionální zábava, jak ji prezentují :D. Jediný aspekt, který bych pochválil, je hudba. Už se těším na dvojku. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

pri zacinajucom reziserovi Andrew lawrencovi ma tak napada, ze je lepsie trapne zacinat nez koncit. Kazdopadne odpad : 0 % ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, ďalší úplne zbytočný film. Pako v hlavnej úlohe, rovnako odpudiví sekundanti (poteší jedine Thomas a Denise) ako aj protivníci, a strašne veľa kecov. Najhoršie na tom je fakt, že keď dôjde na akciu, tak divák zistí, že tie keci ho nakoniec trápia najmenej. Bohužiaľ, byť wrestlingovou hviezdou a zahrať si vo Vikingoch ešte automatický neznamená, že borec utiahne vlastný film. Jedna hviezda, aj to som sa premohol. Škoda slov, Hellfire to vystihol úplne presne. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

HDTGM. Docela fascinujici televizni slatanina, ktera chce sice hrozne moc byt rychla a zbesila, ale nenabidne nic vic nez srandovni realizaci a prkenneho hrdinu s manbunem. O story se ani nema smysl bavit, je to proste cele skvela sracka. ()

Reklama

Reklama