Reklama

Reklama

Marek Ztracený - Tak se nezlob

(hudební videoklip)
všechny plakáty

Recenze (7)

Dvojirakri

všechny recenze uživatele

Představte si že jste v polovině 90.let upadli do komatu a poslední co si pamatujete jsou nevkusné klipy skupiny Kabát kde dudáci v zástupu vycházejí z kadibudky, uprostřed skladby se objeví prdnutí, nebo písničky kapely Buty kde dva kluci blbnou okolo rybníka a píseň ukončuje stoupající peří a nekonečné kytarové sólo, a Vy žijete v tom že tohle je nejnižší možné dno kam může česká populární hudba upadnout. A pak se po 15 letech probudíte a vidíte klip kde šedivý Jágr, ve vaší době světová hokejová hvězda, drží něco jako ukulele, vůbec na něj nehraje a jen tak se kroutí v rytmu a vedle něj stojí člověk s velkým nosem a usmívá se jako beruška. A není tam jen Jagr, ale taky pár plešatých chlapů, nějaká kudrnatá mánička kterou si matně pamatujete z něčeho co mělo připomínat Českou Sodu, dva princové z pohádek a hrají naprosto nezajímavou a nudnou píseň o hlupákovi který neumí žít ani milovat. Tleskam každému komu se toto líbí, takhle hluboko dobrovolně klesnout chce vážně "koule". ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodnotím videoklip, ne písničku - s tou mám poněkud problém, včetně jejího skoro až sebemrskačského vyznění (nenapadá mě jediná písnička zpívaná ženskou, kde si sype na hlavu popel, že doma neuvařila a neuklidila a manželovi pivo nekoupila a že s ním nešla na fotbal - kapišto ten rozdíl?). Ale jinak sestříhané je to video parádně, má to hodně optimistický feeling, je vidět, jak se u toho různé ty osobnosti bavily, a navíc je tam Jarda Jágr. Jen nechápu účast Filipa Rajmonta, který - pokud vím - na holky moc není. ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

🎵 Tak se zlobím, jsi mentální kripl, proto jsem tě po vteřině vypl. Tak se zlobím, že jsi odpad scény, že jsi tupý troglodyt Ztracený. Tak se zlobím, že jsi kopa sraček, že máš IQ rozmlácených hraček. Tak se zlobím, už mi táhni z očí, snad tvá kariéra brzy skončí. Tak se zlobím, mám tě víc než dosti, tvůj zpěv žene mě k nepříčetnosti. 🎵 ()

Stan Borowitz

všechny recenze uživatele

Antisong dekády. Když Chytrá horákyně oblečená/neoblečená v rybářské síti přijela/nepřijela na koloběžce na zámek, král vyrukoval s těžším kalibrem: "Příště mi musíš pustit hudební/nehudební klip/neklip." Chytrá horákyně si nejdřív říkala, že je pěkně v prdeli, ale pak se ťukla do čela: Mára Ztracený! Ten to dokáže! A Mára nezklamal. Král se vyzvracel za trůn a vzal si Chytrou horákyni za ženu. Jak praví klasik: Češi mají pěkné písničky, ale hudbu žádnou. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama