Reklama

Reklama

Joseph Balsamo

(seriál)
  • Slovensko Joseph Balsamo
Rakousko / Francie / Západní Německo, 1973, 255 min

Recenze (8)

paascha 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl svýho času velikej hit. Umět to, co čaroděj Balsamo, alias hrabě Cagliostro, s hypnozou, bylo předmětem mnoha pubertálních snů tehdejší mládeže. I mých:-) Po letech se sice ukázalo, že to vůbec není potřeba, ale tenkrát? Ostrý pohled upřený do dívčiných očí, vemlouvavý šept a dívka v mdlobách padá, oděná jen do hedvábných šátků a navíc zavřená za mřížemi, hi hi:-) ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Aneb jak Jean Marais připravil VFBR.....nejvíc mně dostala scéna, kde už už běželi na Bastilu a museli to stopnout, důvod si už nepamatuji. Jó, kdyby to vytáhla některá televize dneska, to by byl zázrak ve srovnání s tou záplavou současných i starých sraček. Asi napíšu na Barrandov, tedy TV. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

André Hunebelle a dobrodružno-historický román-snímek vždy patřilo k sobě. Stejně jako André a Jean Marais. A že spolu natočili hromadu příběhů bez bázně a hany. Nu a tak došlo i na Josepha Balsama velkého vypravěče Dumase. Škoda, že pan režisér nenatočil pokračování stejně jako Dumas napsal volné pokračování posledních dnů Ludvíka XVI. ()

Reklama

Reklama