Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kyle (Liam Hemsworth) a Swin (Clark Duke) by rádi co nejrychleji stoupali v hiearchii v obchodu s drogami a užívali si života. Brzy ale zjišťují , že toho lze dosáhnout jen velmi těžko, pokud svého šéfa nikdy ani nepotkali (nebo o tom alespoň nevědí). V důsledku nedostatku informací se tak lehce dopouští několika ne úplně šťastných rozhodnutí a pomalu, ale jistě se omylem stávají hrozbou pro svou vlastní organizaci.. (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Film zaměřený na jižanský drogový dealery? To jsem zkrátka musel vidět. Je super vidět Vaughna ve vážný roli a celkem mu to sedělo, za mě ale TOP postava Swine (Clark Duke), který z počátku působí jak totální kokotko, ale jak sám řekne ''časem si mě oblíbíš''. Liam Hemsworth je naopak od začátku drsňák a to se ani nezmění, ba naopak ještě jeho nekompromisnost roste. I přesto, že je tempo kolikrát neskutečně pomalý, ani mi to tak nevadilo. Naopak do tohohle snímku to sedělo. Přeci jen to neměl být akční film, ale je to hlavně o dialozích (suchý humor mi tu fakt sedl). Avšak hlavní potíž filmu je v tom, že má dost zkratek v příbězích a kolikrát si říkáte wtf? Každopádně to mi dojem nezkazilo a slabší 4* tomu dám s klidným srdcem. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dvaja čudáci v drogovom biznise, nič výnimočné, originálne, nové. Podľa mňa sa nenájde človek, ktorý by sa za tie dve hodiny aspoň chvíľu nenudil. Pritom kásting bol zvládnutý dobre, sú tu dobrí herci, ktorí nemajú priestor na akciu. Gangsterka, ktorej chýba tempo, založená je vlastne na dialógoch. Film síce prináša málo pozitív, ale zas je dobré vidieť Liama Hemswortha, že po rozvode s Miley Cyrus už chlastá menej, s tou vyschnutou vetvou to muselo byť peklo. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Líná jižanská "tarantinovka" se sice od svého vzoru časem vzdálila (ke "coenovce" :)), ale rádoby rafinované, prázdno-významové dialogy o ničem (o podstatě života a vůbec) a rozdělení na kapitoly neustále připomínaly, že tady se hraje druhá liga. Nejvíc neuspokojil konec, jenž plnou vahou stál na té nejmíň plnotučné postavě (paradoxně té hlavní) v podání necharizmatického Liama Hemswortha. ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

O dvou jížanských low-level dealerech, kteří se omylem díky smrti svého bosse (John Malkovich) dostanou víš na žebříčku, což ale nebude zadarmo a začne to přinášet problémy. Tváří se to víceméně Coenovsky, když na scénu vstoupí Vince Vaughn, tak to chytne takovej lehce westernovej nádech. Prostě divná artová gangsterka pomalejšího tempa, která předpokládám nebude pro každýho. ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Drámo, kde není komu fandit. Má to fajn atmosféru. Má to Vince Vaughna. Škoda, že ho vnímáme především jako těžkopádnou výplň lehkých komedií, poslední tři roky a tři povedé charaktery na tom moc nezmění což? Stejně tak je škoda, že bylo u role podrazáckého narkobosse použito retrospektivního vyprávění. Samo o sobě by to nepůsobilo prvoplánově, ale ve spojení s nadužíváním nájezdů při práci s kamerou začínám výrobu podezřívat drobnou mírou podbízivosti. Ono to dost otravuje, neustále jsem uvažoval kde jsem tuhle techniku v takové míře naposledy viděl... Only god forgives? Na kluka z kanclu a jeho režijní prvotinu je to ale dobrý. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama