Reklama

Reklama

Jakusoku no Neverland

  • Japonsko 約束のネバーランド (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Grace Field House je sirotčinec plný dětí, kteří tam žijí se svou „matkou“, pečovatelkou Isabellou (Keiko Kitagawa). Všichni se těší na den, kdy budou dost starý na to, aby mohli být adoptováni. Jenomže skupina dětí odhalí temné tajemství sirotčince a spustí tak nebezpečný a zoufalý plán útěku. (HanzoBureshi)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (4)

Athree 

všechny recenze uživatele

Od anime se film částečně liší. Prostředí je však poměrně autentické s anime předlohou. Bohužel má film příliš rychlý spád, neboť jak už to u hraných verzí bývá, tak i tento snímek vcucl děj celé řady do jednoho filmu. Nejvíce mi však vadil viditelný věkový rozdíl mezi herci, zkazilo mi to celkový dojem. Konkrétně píši o triu Norman, Emma a Ray. Naopak palec nahoru za představitelku sestry Krone (Naomi Watanabe). ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Už anime preskakovalo toho veľa, a film sa rozhodol vopchať celú prvú sériu do dvoch hodín? Toto mal byť jednoznačne seriál na Netflixe alebo inom streame. K tomu detský herci prehrávajú o život, hororový element skoro úplne chýba, a jediné pozitívum je skvelý dizajn a CGI monštier, ktoré sú tam dokopy tri minúty. Takto posrať poslednú sezónu anime ako aj film je teda až neuveriteľné. ()

Reklama

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Není to úplně špatné, ale chtělo by to několik změn. Nebýt jedné minuty záběru na stvůry, tak na horor a fantasy žánr můžu úplně zapomenout. Chtělo by ten trochu rozšířit, ale předlohu neznám, takže nevím jak to skutečně vypadá. Hned v prvních minutách se dozvíme, že ono místo není úplně v pořádku, takže je na řadě plán útěku. Asi moje největší otázka je, proč děti nezkusily nějakým způsobem matku zadržet, měly by obří převahu, ale to by bylo na druhou stranu rychle vyřešeno. Musím ale také říct, že to působilo i trochu pohádkově (až na to žrádlo). Minami Hamabe byla skvělá. Nic extra to není, ale na pohodku dobré. Mé hodnocení: 6/10 ()

Ingtar2 

všechny recenze uživatele

"A number of Japanese children all complete with Western names are being well fed." Touto vetou sa začínal popis o filme na stránke, ktorú som použil k pozeraniu. Priznávam, že nájsť tento film bolo pre mňa asi také ľahké ako pre Raya vykopnúť dvere a uznávam, že detskí herci sa snažia až priveľa. K tomu ešte pridám jednu výčitku, ktorou sú dialógy, tie by snáď aj Phil napísal lepšie. Inak však nemám veľmi dôvod sa sťažovať - film rýchlo plynie, má to spád (aj keď možno preto sú tu také nízke hodnotenia práve od uctievačov mangy) a vôbec nenudí. Oproti anime som zaznamenal zopár menších zmien, ale nič, čo by nejako menilo alebo kazilo príbeh (až na toho chlapa s ktorým sa stretol Norman. Who the fuck are you, identify yourself niBBa!). Musím pochváliť výkon Naomi Watanabe, tá úplne zabila sestru Krone, a tiež skladateľa Masahira Tokudu, ktorého hudbu som si počas celého filmu užíval a počúvam ju aj pri písaní tohoto komentára. Čiže 75%, 4*. Dúam, že vznikne pokračovanie, lebo tento svet ma začína seriózne zaujímať. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama