Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V odlehlém výcvikovém táboře dojde k nehodě. Ve skupině přeživších vzplane nenávist a začne brutální boj o život, ze kterého není úniku. (Netflix)

Recenze (59)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kanada to s kinematografií vždycky měla na štíru. Tady se pokouší o takovou běžnou lidskou vyvražďovačku, kde v atmosféře je silná v kramflecích, ale to jenom proto, že v první půl hodině se ve filmu neděje vůbec NIC. A nic znamená, že sedíte na gauči (kde taky jinde, když je to film z Netflixu) a čučíte do obrazovky, kde si pro Vás naprosto nezajímavý lidi vykládaj ve francouzštině o něčem, co Vás vůbec nezajímá. Pak se ale naštěstí rozjede krvák, který ale nemá úplně dlouhé trvání a navíc, jelikož Vás ty lidi začali trošku srát, přáli byste jim ten masakr trošku i drastičtější, aby bylo alespoň na co koukat. No a to v tomto případě bohužel nepřichází. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrej thriller/survival/slasher horor, kterej se nebojí jít na dřeň, vytřít si zádel s diváckým očekáváním, a do toho ještě baví v podstatě non-stop akcí v druhé polovině. Nezaslouženě nízký hodnocení. [Netflix] ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica snímku nestála za nič - ťažká nuda. Pár úzkostlivcov rieši stratégie, ako prežiť koniec sveta. Dejová linka sa trocha pohla až s príchodom na chatu. Vyvražďovanie medzi sebou už bolo lepšie, ale stál iba priemer, aj čo sa týka atmosféry a napätia. Koniec sa dal čakať, bolo jasné kto nakoniec prežije. Slabší priemer. 55/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film o lidech ke kterým jsem si nevytvořil sebemenší sympatie. S čímž je spojeno, že o nějakým napětí nemůže být ani řeč, protože prostě nebylo komu fandit. Bylo mi v podstatě úplně fu(c)k jak to dopadne. Za mě je to prostě snímek bez atmosféry, bez napětí s minimem akce a nepříliš oslnivými hereckými výkony. O scénáři se snad raději ani zmiňovat nebudu. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Mělo to nájezd na špičkový thriller, jenže pak se z toho stala rutina a mě sralo chování těch postav. Bohužel. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pokud pátráte po něčem novém a máte rádi thrillery, je tento právě pro vás. Tahle minimalistická pohádka o přežití má tedy pomalejší začátek, ale je to silný nemilosrdný akční film s několika zapamatovatelnými scénami. Zdárně provokoval moje myšlenky. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Po úvode by divak očakaval zomknutie skupiny ktorá do "tábora" prichadza, bližšie predstavenie osudov jednotlivych postáv a následný útok na ich základňu inou skupinou, ktorá by si za cieľ vybrala ich zásoby. Namiesto toho sa dočkáme iného príbehu, spomenie sa už povinne migračná vlna a gender ideológia keđ krehká žena (pochopiteľne nie beloška) bez problémov premôže násilnickeho muža (pochopiteľne belocha). Tento stereotyp drvivej väčšiny tvorby nielen Netflixu sa zbytocne dostava do popredia namiesto hlbšej analýzy charakteru a krokov jednotlivych postáv a množstvo nových seriálov či filmov ide na úkor ich kvality. Aj keď sa dej odohrava v prijemnom prostredí a herci sa zo seba snažili dostať maximum pribeh za očakávaním zaostal a mohol byť zvladnutý podstatne lepšie. Rovnako to však mohlo byť ešte horšie. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Divnej, a hlavně blbej film.Ten maník mi zprvu připadal jak skautík, kterej si celej život hraje na něco, co není.A stejně jako ke všem protagonistům, i k němu sem si nevypracoval žádnej vztah.nebylo taky jak.Nic se nedělo. Minimum výcviku,žádný podrobnější seznámení s místem.A to musim říct, že občas taková samota je balzám na nervy.Pak dojde k průseru, a stane se skoro nic.Nějaký střílení, rvačky alá major Zeman, a pak konec.Nikomu sem nepřál, protože ty lidi mi byli úplně u zadku.Hrůza.Jednu hvězdu přidám za přírodu, a ten výcvikovej tábor.30%. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Příběh o absurditě lidského chování. Krátké, jednoduché a v pohodě. Jestli tací lidé jsou, je klidně možné, že se takový příběh může odehrát i ve skutečnosti. Samotný film sice ničím moc nenadchne, ale také ani neurazí. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Aknčí je od slova akce, tady akce sice byla, ale tak špatná, že jsem celý film propsal na whatsappu. Bohužel nedá se nic dělat, mě to prostě nechytlo. ()

Micro41CZ 

všechny recenze uživatele

Parta lidí, kterým přejete smrt z podstaty jejich kreténských názorů, se kvůli svý debilní poruše osobností dostane do války, v níž přejete smrt všem stranám a co nejdřív. Žel, trvá to. Tak nevim. Drama debilů v debilních situacích, v níž fandím leda tak tomu, aby všichni chcípli. Aha. (kinemarografická kvalita tady nemá opodstatnění) ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Už jen to, že tento film nebyl natočen v USA, ale v Kanadě, je sympatické. K tomu se jedná opravdu o velmi slušný akční thriller a dokonce se tvůrcům povedlo mě jedním zvratem překvapit. Musím uznat, že i na Netflixu si člověk najde dobré filmy a aspoň na chvíli zapomene na to, že už dlouho nebyl v kině. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Oblibuji tyhle žánrové ingredience: les, sníh, krajina, boj o přežití/survival, pronásledování. Bohužel takových filmů je jako šafránu. The Decline je přímo ideální idea - parta nadšenců do military a boje o přežití dorazí v odlehlé sněžné přírodě na ranč jakéhosi survival guru, který je má v rámci kurzu učit jak být "vždy připraven". Jak už to bývá něco se posere a najednou musí dotyční opravdu bojovat o přežití. Po téměř celou dobu se jedná o reálně působící děj i jednání postav. Ovšem to je možná kámen úrazu, nic filmového se totiž neudá a nějak takto by se to mohlo stát, když jste v takové situaci. Otázkou je - !SPOILER! - zda by souboj mladá žena vojačka versus starý "expert na přežití" dopadl jak dopadl. Film má příjemnou časovou lhůtu a posledních 20 minut je už bez špetky napětí a uvěření výsledku. Nicméně výsledek je rozhodně za víc, než jak je zde ohodnocen. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Parta extremistů se sejde v kempu pro extremisty a vše skončí extrémně špatně. Nebylo to úplně zlý, ale těžce předvídatelné a s hodně nesymaptickymi herci ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Kto sa hrá na vojačikov, aj keď nemusí, to zaručene nemá v hlave v poriadku. Paranoidný kretén vedie akýsi tábor prežitia, keďže má byť koniec sveta či čo. Tak sa k nemu pridajú na "výcvik" podobní paranoidní skautíkovia, pripravení živiť sa sirupom z javorov, nezákonným lovom zveri, chrániť sa nezákonnými zbraňami a výbušninami pred fuj fuj okolitým zlom, prípadne globálnym otepľovaním. A, ako to už býva (lebo zo skautu nikdy nič dobré nevzišlo, iba psychopati, pedofili a psychicky poškodení jedinci) nastal jeden menší masaker, lebo sa akosi chytili do vlastnej paranoidnej pasce. Takže tak im treba! Na ľudí, ktorí si pestujú vlastnú zeleninku a vŕtajú diery do javorov, odporúčam rovno volať políciu. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo špatný. Ano, film je plný klišé, ale má i pár překvapivých scén a celkově mi sednul ten paradox: tábor, kde se máte naučit přežít... dopadne... jak dopadne. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Za mě spokojenost a solidní překvapení z Kanady. Jediné co mi vadilo bylo v některých momentech chování postav, ale nemůže být každý den posvícení. Slabší 3* ... 6/10 ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Kanadská jednohubka z Netflixu co docela jede na dnešní téma. Máme tu chlapa co učí lidi jak dělat zásoby a jak přežít včetně výroby bomb a používání zbraní. Stane se nehoda a zvrhne se to o boj o přežití už teď a docela to šlapalo. 80 minut je fakt málo a díky docela slušné akci to uteklo jak voda. 60% ()

Reklama

Reklama