Reklama

Reklama

Recenze (4)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

No byl jsem rád,že jsem to viděl,příšerná kamera a typické ženy 60.let s účesem jako měla Peggy Bundová ze seriálu Ženatý se zavázky. Hudbě jsem nerozumněl,ale zdála se mi v poho. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Slizký promotér uzavře s neznámou, leč nadějnou beatovou skupinou The Big Blast mefistofelovskou smlouvu. Pomocí zákulisních známostí, reklamní kampaně a samozřejmě hlavně potencionálně hitových skladeb protlačí skupinu do žebříčků. Podstatnou část zisku však inkasuje sám. Loyalitu skupiny mu mimo jiné zajišťuje komando přítulných děv, které poctivé bigbíťáky svádějí k užívání alkoholu, nelegálních drog a zřejmě i k provozování nevazáného sexu, to však ve filmu samozřejmě neuvidíme. Avšak i těm oblbovaným bígbíťákům se nečisté metody promotérovy začínají zajídat a hledají způsob jak se ho zbavit... Téma by to nebylo nezajímavé, a v tu dobu dost originální, leč režie, kamera i herecké výkony tento poměrný klad spolehlivě zabíjejí, celý film je dost toporný. Zdá se však, že dotčená skupina nebyla jen režisérův výtvor, aspoň v titulcích je uvedena jako The Faded Blue a hraje hodně průměrný bigbít ve stylu úspěšnějších skupin jako Herman's Hermits, The Spencer Davis Group či The Troggs. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Blast-Off Girls“ se pak v podstatě nesnaží říct nic jiného než to, že šoubyznys je špatný a zlý. Dobří lidé na něj doplatí, pokud se do něj pokusí proniknout, protože jsou zde šelmy, které je sežerou. Pochybují, že i ve své době to bylo nějaké objevné zjištění, ale stejně se mi líbí, že se Herschell vždy svými filmy snažil něco říct, alespoň tedy v případě, pokud se jednalo o dramata. ()

Reklama

Reklama