Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Smith hraje s Genem Hackmanem ve strhujícím a napínavém thrilleru, kde se neustálá akce snoubí s nejvyspělejší technologií. Robert Clayton Dean je úspěšný washingtonský právník, u něhož - bez jeho vědomí – skončí video, které spojuje vysokého úředníka všemocné National Security Agency s politickou vraždou. Smrtonosná skupina dokonale vycvičených agentů NSA proti němu vede neúprosné tažení za použití té nejmodernější techniky, jehož cílem je Deana zdiskreditovat a získat zpět usvědčující důkazy. Členkou impozantního hvězdného obsazení je i Regina Kingová. Připravte se na ještě větší příval akce, zatímco Dean zoufale závodí s časem, aby získal zpět svůj kdysi normální život. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (617)

predators 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomínalo Bournovo ultimátum. Sice jeho kvalit nedosahuje, ale i tak se jedná o perfektní film, který vás jen těžko nechá oddechnout. Akční scény střídají intriky Národní vyšetřovací služby a příběh, ačkoliv trochu ohrátý, každým okamžikem nabírá na tempu. W. Smith se mi líbil, ale místy mi přišel hrozně chytrý a jindy zase uplně blbý:-) 80% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak neviem, sa mi zdá, že som tento film už kedysi dávno videl. To, že som si ho nepamätal niečo znamená. Docvaklo mi to pri poslednej scéne, ktorá je, priznávam, len ťažko zabudnuteľná. No kým sa k tomu človek dopracuje, tak sa takmer unudí k smrti. To je len samá politika, špionáž, Národná bezpečnosť, CIA a čo ja viem čo ešte. Nemám rád filmy, kde sa tieto slovné spojenia vyskytujú príliš často. No na druhú stranu akcia bola celkom fajn - dynamické. Najlepší však boli Gene Hackman a Jon Voight, na nich sa dá pozerať aj keby tancovali balet. Priemer. 60/100 ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ačkoli má film přes dvě hodiny, tak si drží stále výborné tempo, člověk nemá moc času na to, aby se nudil. O napětí a povedenou akci není nouze. Dějově je to po celou dobu velmi zajímavá záležitost, ovšem závěr to trochu pokazil. Divně vykonstruované rozuzlení, kterým si u mě film o stupínek pohoršil. 80% ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Dnes prý už je technika mnohem dál a kvůli utajení nemohla být zobrazena - tak to potom tedy zapomeňte na soukromí. Výborně udělaný thriller, který se mi ovšem začal více líbit, až když se objevil Hackman, což je docela po dlouhé době. Zatímco jeho můžu, tak Smithe nemusím. A navíc Hackmanova postava je tu skvělá. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že Willa moc nemusím a i v tomhle filmu měl takovou ... no, protivnou roli neustále nechápajícího a natvrdlého právníka, který pokazil na co sáhl. Tak ale abych mu zase nekřivdila, ke konci mu v té hlavě přece jenom svitlo. Film je to nabitý akcí, člověk se u něj nestihne nudit. Jenom jsem zírala jaké možnosti mohou bezpečnostní složky mít. Všechno o vás každý hned ví, z vesmíru si vás prohlédnout a strčí vám štěnici i do náušnice v pravé poledne v restauraci, tak jsou šikovní. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (21)

  • Film s rozpočtem 90 milionů amerických dolarů si za první víkend připsal 20 milionů. V polovině dubna roku 1999 pak měl film na kontě výdělek 111 milionů amerických dolarů. (Sony1994)
  • V scéne, keď sa Bob (Will Smith) skrýva v aute svojej opatrovateľky, ktorá ho vezie za synom, je pri pohľade zhora pri odbočovaní vidieť, že ulica je úplne prázdna. No v ďalšom zábere, keď auto vychádza zo zákruty, sú po oboch stranách chodníka zaparkované autá. (N0X.)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

20.08.2012

V neděli 19. srpna zhruba ve 12:30 režisér Tony Scott „bez zaváhání“ skočil z mostu Vincenta Thomase v San Pedru. Skok byl smrtelný. V Scottově kanceláři byl posléze nalezen dopis na rozloučenou,… (více)

Reklama

Reklama