Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Gil je nadšený fanoušek baseballového týmu San Francisco Giants a nového hráče Bobbyho. Tomu se však příliš nedaří, stejně jako Gilovi, který vinou agresivní povahy přijde o práci. Když se stane svědkem toho, jak se Bobby porve se spoluhráčem Primem o dres s číslem jedenáct, rozhodne se Primovi sám domluvit. A když ho nepřesvědčí, zabije ho. Shodou okolností se Bobby vzápětí dostane do formy a Gil je přesvědčen, že je to jeho zásluha. Chce, aby to Bobby ocenil. Když však slyší jeho názor na podobné fanatické fanoušky, rozhodne se ho k vděčnosti přinutit. Pro začátek mu unese syna. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Scottov pokus o psychologický thriller s fanatickým De Nirom mu podla mňa celkom vyšiel, ale s niekým menej charizmatickým to mohlo dopadnúť podstatne horšie. Pozerám, že film bol dosť velký prepadák aj v USA, inde vo svete to neprekvapuje, fanatizmus bassebalových fanúšikov je skoro pre každého vrátane mňa nepredstavitelná záležitosť. VIDENÉ ZNOVA 7/2017: Názor ostáva v podstate rovnaký, len spätne ešte oceňujem Scottov cit pre atmosféru pri zobrazení akejkoľvek tematiky a aj doby, to mu bolo myslím vždy vlastné. Čiže deväťdesiatky ako vyšité a pre fanúšikov tohto športu povinnosť. Možno ale pre nich tento film znamená podobné quilty pleasure, ako pre horolezcov Cliffhanger. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Baseball je lepší než život. Je spravedlivej." Tak to je fajn. Pro mě je sice spíše nudný, ale jestli je spravedlivý, tak mu taky fandím. Samozřejmě ne tak fanaticky jako "skvělý" nadhazovač Gil. Gil mě dost bavil, tedy dokud řešil problém kvality prodávaných nožů, ale jakmile se proměnil v psychopata, tak to u mě prohrál kontumačně. A jelikož si hvězdný Rayburn odpálil mé sympatie někde ve třetí směně, tak jsem začal fandit alespoň novinářce Sternové, protože ta se za svou zvrácenou povahu rozhodně nestyděla a na rozdíl od obou "hrdinů" s ní byla sranda. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Znám jenom několik málo herců, který dokážou utáhnout celej film od začátku do konce a dostat ho svym výkonem na vyšší level. A mezi takový herce patří rozhodně Robert De Niro. Sice třeba ve srovnání s Taxikářem tady hrál tak na půl plynu, ale na film to bohatě stačilo. Wesley Snipes měl tehdy taky zrovna nějaký lepší období, takže odehrál svou roli celkem se ctí. Trochu mě zklamalo, že moji oblíbenci Richard Riehle a John Carroll Lynch se ve filmu ukázali dohromady asi tak na 10 vteřin. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Od Tonyho Scotta jsem viděl docela hodně filmů a všechny se mi zatím líbili.Snad jen kromně DOMINO.Tento film je velmi vydařený a bohužel podceňovaný.Herecké duo s výborným Robertem De Nirem a standartním Wesleyem Snipesem byla celkem štastná volba.Výbornou práci odvedl Hans Zimmer, jelikož hudba v tomto filmu je jak jinak než dokonalá.Myslím, že 75% by si to zasloužilo. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro je tradičně skvělý, ale i přes jeho nasazení je občas vidět, že nemá co hrát. Scenárista si s psychologií postav hlavu nelámal a vůbec, spousta věcí se stala prostě proto, že byly ve scénáři, jinak se totiž vysvětlit nedají. Výkony řemeslníků Tonyho Scotta a Hanse Zimmera taky tentokrát nejsou žádná sláva. Promarněná šance. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Wesley Snipes chtěl původně ztvárnit Gila Renarda, kterého si poté zahrál Robert De Niro. (Rugero)

Reklama

Reklama