Reklama

Reklama

Rodina na baterky

  • USA The Mitchells vs. the Machines (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nesmírně talentovaná, leč trochu samotářská Katie Mitchellová je přijata na vysokou školu svých snů. Plány na odlet jí však překazí její táta Rick, svérázný milovník přírody, který rozhodne, že spolu se zbytkem rodiny Katie na vysokou školu odvezou, aby se ještě vzájemně naposledy užili. S Katie a Rickem se se na výlet vydává divoce pozitivní mamka Linda, mladší bratr Katie Aaron a roztomile vypasený psík Monchi. Plány Mitchellových však překazí nenadálá vzpoura spotřebičů, neboť všude po světě se proti lidem vzbouří elektronická zařízení, která mají lidé tak rádi, od mobilních telefonu po nejnovější modely osobních robotů. Za pomoci dvou porouchaných, ale za to přátelských robotů, se musí Mitchellovi vypořádat se svými problémy, spojit síly a zachránit svět. (Falcon)

(více)

Diskuze

Cardo

Cardo (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo, co za ty španělský videa byly ve filmu? (hovořím o scéně, kdy se táta Mitchell pokoušel najít film Dog Cop na konci filmu) 

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Ja ako milovník animákov ale ešte viac dannyho mcbridea sa čudujem že sa mi to ale že absolútne nepáčilo.bolo to celé nejaké šialené rýchle no sám sa tomu čudujem ale tento animák viac mimo mňa ísť nemohol.cca 35minut pred koncom som to vypol a vymazal

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Jsem už na podobné animáky prostě starý. Nelíbila se mi animace, nelíbily se mi ty vsuvky v podobě kočičích hlav, smajlíků, a podobných věcí, nezaujala mě ani ta roboapokalipsa, kde se vůbec neřeší nějaká logika děje. Někde v polovině jsem to jednoduše vypl a hodnocení ani udělovat nebudu, protože mi to za to nestojí. Nerozumím takovým animákům a vůbec se nestydím za to že si raději pustím šmouly, než tyhle nesmyslné bláboly, kterým chybí nějaké to "něco" co by vás mohlo jakkoliv zaujmout (pokud bych měl ale hodnotit tak odpad)

 

PS : pořád jsem nepřišel na to proč nemůžu přidávat své "recenze". Ani po dotazu přes poštu mi zatím nebyla dána žádná odpověď. Buď mám nějaký problém z chápáním nové čsfd nebo jsem úplnej debil a nepřišel jsem na to jak "recenzi" přidat.

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Tak nevim. Nechal jsem se zlakat vysokym hodnocenim. Kresba postav vyloženě oskliva. Děj asi pro dospivajici nerdy. Asi nejsem cilovka, ale me to vubec nebavilo. Asi si dam znovu Uzasnakovi.

LexMurphy

LexMurphy (hodnocení, recenze)

Ach jo! To jsem zas jednou šlápl do děsivýho hovna! Ale pre vypasených, retardovaných, amerických požieračov popkornu je to tak akurát.

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

silentname

Jsem si říkal, že v tom filmu má Sony prsty, když nejdetalnější texturu má Sony logo :D Jinak docela vtipnej film, který se mi trefil do noty. A pes taky pobavil.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Asi jsem už starej na tenhle druh "zábavy". :) Příběh (poselství) byl na pět hvězd, ale to podání mi přišlo možná až moc dětinské. :)

Uživatel JADIM smazal svůj příspěvek.

Koda

Koda (hodnocení, recenze)

Opravdu taky odložili i tento animák? Nevidím datum premiéry 😔

Madhuri

Madhuri (hodnocení, recenze)

Wow, zdá se mi jako by v traileru byl více méně celý příběh, ale tak třeba se pletu :) Každopádně za animaci velký palec nahoru, jde vidět že Spider-Man byl trefa do černého. 

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

Oscarová Olivia Colman se připojuje k Marvelu

20.04.2021

Herečka Olivia Colman (Favoritka, The Father) se letos uchází o svého druhého Oscara, má za sebou taky čerstvě druhou sérii seriálu Koruna, v němž ztvárnila královnu Alžbětu II., a rovněž nadabovala… (více)

Reklama

Reklama