Reklama

Reklama

Recenze (3)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Tak som sa opäť nechal nalákať na rajcovný názov. Ktorého milovníka starých béčok by nenalákal názov She-Devils on Wheels ?.....Pravda je však taká, že je to až tak zlé až to bolí. Horší Outlaw biker women film nebol podľa mňa ešte v živote nakrútený. Všetky prvky sú tu tak zlé, komické, nevyvážené a nezvládnuté, že tomu sám nechápem. Drsnosť žien je na uveriteľnosti mojej imitácie homosexuality, takže nula bodov, príbeh, strih, bitky dokonca jazdy na motorkách boli úplne otrasné. Herecké výkony takisto nulové. Dokonca ani tie buchty nevyzerali bohvie ako. Táto snímka mohla zostať kľudne plesnivieť niekde v pivnici a nechýbala by ani samotným protagonistom. Dúfam, že ostatné snímky tohoto sub-sub-sub žánra budú stáť za viac. Keď som videl v názvu slovo She-devils hneď mi skočilo na um fantastické naziploitation She Devils of the SS . Avšak toto bolo niekde inde. Všetky nápady tu zase neboli na zahodenie. Napríklad závody o to kto si pri orgiách vyberá ako prvý milenca ale trebalo by na to asi väčší rozpočet a možno viac času. Príde mi ako by to bolo nakrútené za tri dni. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

"We don't owe nobody nuthin', and we don't make no deals, we're swingin' chicks on motors, and we're man-eaters on wheels!" Násilný a divoký ženský gang (Man-Eaters), terorizující místní okolí, pořádající motorkářské závody a nejrůznější orgie, velmi zábavný ale jinak totálně chromé (především na větší akci a napětí) a pitomé, násilí a sex spíše decentní a nahota žádná. Herschell Gordon Lewis (otec gore) natočil daleko lepší a inteligentnější hrůzné filmy, a to před i po (ve své kariéře). Nej scéna (i když o žádný zázrak nejde) je asi scéna s nataženým drátem a následná dekapitace, a krvavá scéna boje s Hot Roders, jinak zde toho za zmínku moc nestojí. Hlavní hrdinka docela sexy, dialog hrubý a neotesaný, groovy hudba good, retro plakát vynikající. Podobné filmy v žánru bikersploitation; "Faster, Pussycat! Kill! Kill!", "Pink Angels", "Bury Me an Angel", "Switchblade Sisters", "Mini-Skirt Mob", "Angels' Wild Women". Zklamání 2/5*. ()

Reklama

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Většina hereček byla ve skutečnosti skutečnými motorkářkami. (Karlos80)
  • Ústřední melodie "Get Off the Road" byla přezpívána Josie Cotton na jejím albu z roku 2007 "Invasion of the B-Girls". (Karlos80)
  • Film byl natočen za dva týdny. (Karlos80)

Reklama

Reklama